Giriş Kayıt
Ian Woolston-Smith

Ian Woolston-Smith (53)


Kameraman

Ian Douglas Woolston-Smith, 28 Aralık 1964 Weston, Connecticut, ABD doğumlu kameraman.

The Preppie Connection (2015), (2015) Sleeping with Other People (2015), (2006) The Tripper (2006), (2003) The Hebrew Hammer (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ian Douglas Woolston-Smith
Doğum Tarihi: 28 Aralık 1964
Doğum Yeri: Weston, Connecticut, ABD
Diğer Bir İsmi: Ian Woolsten Smith | Ian Woolston Smith | Ian Smit
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sıkı Dostlar
2017 53 Komedi Kameraman 6.9 16,808
2017 53 Dram Kameraman 5.5 398
2016 52 Komedi Kameraman 5.2 831
2016 52 Dram Kameraman 4.1 629
2016 52 Biyografi Kameraman 6.2 669
2015 51 Suç Kameraman 6.2 3,150
2015 51 Komedi Kameraman 6.5 34,387
2015 51 Dram Kameraman 6.2 1,845
2014 50 Dram Kameraman 6.2 1,337
2014 50 Macera Kameraman 6.3 405

Korkunun 5 Duyusu
2013 49 Korku Kameraman 5.0 1,082
2013 49 Komedi Kameraman 6.1 464
2013 49 Suç Kameraman 5.5 4,918
2013 49 Komedi Kameraman 5.9 333
2013 49 Korku Kameraman 5.1 741
2012 48 Komedi Kameraman 3.7 305
2012 48 Komedi Kameraman 7.4 2,171
2012 48 Aksiyon Kameraman 4.7 379

Zihin Oyunları
2011 Belgesel Kameraman 8.4 2,450
2011 47 Dram Kameraman 4.9 261

Oz Büyücüsü
2011 47 Aksiyon Kameraman 4.5 1,794
2011 47 Suç Kameraman 5.4 153
2010 46 Kameraman 8.5 700
2010 46 Dram Kameraman 3.5 1,961
2009 45 Korku Kameraman 4.5 2,063
2009 45 Komedi Kameraman 4.5 845

Şüpheci
2009 45 Korku Kameraman 5.7 3,760
2009 45 Dram Kameraman 3.1 113
2007 43 Komedi Kameraman 4.4 2,698
2007 43 Komedi Kameraman 6.2 520

Eyvah Aşık Oldum
2007 43 Dram Kameraman 5.4 2,304
2006 42 Dram Kameraman 7.0 543

Kötü Şans
2006 42 Suç Kameraman 5.3 2,746
2006 42 Korku Kameraman 5.1 5,584
2006 Romantik Kameraman 5.9 844
2005 41 Aile Kameraman 5.6 760
2005 Aksiyon Kameraman 3.4 442
2004 40 Kameraman 4.4 281
2003 39 Suç Kameraman 5.3 587
2003 39 Komedi Kameraman 6.2 4,447
2002 38 Korku Kameraman 2.9 1,167
2001 37 Dram Kameraman 3.7 838

Umut Çicekleri
2000 36 Dram Kameraman 7.1 5,791
2000 36 Kameraman 6.1 68

Büyük İyilik
1999 35 Suç Kameraman 4.8 260
1999 35 Komedi Kameraman 6.6 428
1999 35 Aile Kameraman 5.3 146
1997 33 Aksiyon Kameraman 3.5 7,513
1993 29 Suç Kameraman 5.5 490
1975 Komedi Kameraman 8.1 38,142
Dizi Altyazıları
Vikings (5,919) Supernatural (2,663) Titans (2,544) The Flash (1,878) Doctor Who (1,320) The Gifted (1,305) Outlander (1,117) The Big Bang Theory (1,080) La Casa de Papel (1,028) Black Mirror (1,000)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018