Giriş Kayıt
Ian Woolston-Smith

Ian Woolston-Smith (53)


Kameraman

Ian Douglas Woolston-Smith, 28 Aralık 1964 Weston, Connecticut, ABD doğumlu kameraman.

The Preppie Connection (2015), (2015) Sleeping with Other People (2015), (2006) The Tripper (2006), (2003) The Hebrew Hammer (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ian Douglas Woolston-Smith
Doğum Tarihi: 28 Aralık 1964
Doğum Yeri: Weston, Connecticut, ABD
Diğer Bir İsmi: Ian Woolsten Smith | Ian Woolston Smith | Ian Smit
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sıkı Dostlar
2017 53 Komedi Kameraman 6.9 16,100
2017 53 Dram Kameraman 5.6 319
2016 52 Komedi Kameraman 5.2 769
2016 52 Dram Kameraman 4.0 600
2016 52 Biyografi Kameraman 6.2 654
2015 51 Suç Kameraman 6.2 3,115
2015 51 Komedi Kameraman 6.5 34,030
2015 51 Dram Kameraman 6.1 1,004
2014 50 Dram Kameraman 6.1 1,040
2014 50 Macera Kameraman 6.5 291

Korkunun 5 Duyusu
2013 49 Korku Kameraman 5.0 1,075
2013 49 Komedi Kameraman 6.1 385
2013 49 Suç Kameraman 5.5 4,589
2013 49 Komedi Kameraman 5.9 309
2013 49 Korku Kameraman 5.1 686
2012 48 Komedi Kameraman 3.8 276
2012 48 Komedi Kameraman 7.4 2,171
2012 48 Aksiyon Kameraman 4.6 331

Zihin Oyunları
2011 Belgesel Kameraman 8.4 2,423
2011 47 Dram Kameraman 5.0 250

Oz Büyücüsü
2011 47 Aksiyon Kameraman 4.5 1,733
2011 47 Suç Kameraman 5.3 142
2010 46 Kameraman 8.5 688
2010 46 Dram Kameraman 3.5 1,862
2009 45 Korku Kameraman 4.5 1,884
2009 45 Komedi Kameraman 4.5 814

Şüpheci
2009 45 Korku Kameraman 5.8 3,523
2009 45 Dram Kameraman 3.0 108
2007 43 Komedi Kameraman 4.4 2,666
2007 43 Komedi Kameraman 6.2 465

Eyvah Aşık Oldum
2007 43 Dram Kameraman 5.4 2,215
2006 42 Dram Kameraman 7.0 517

Kötü Şans
2006 42 Suç Kameraman    
2006 42 Korku Kameraman 5.1 5,308
2006 Romantik Kameraman 5.9 819
2005 41 Aile Kameraman 5.5 644
2005 Aksiyon Kameraman 3.4 428
2004 40 Kameraman 4.4 264
2003 39 Suç Kameraman 5.4 512
2003 39 Komedi Kameraman 6.2 4,203
2002 38 Korku Kameraman 2.9 1,112
2001 37 Dram Kameraman 3.6 763

Umut Çicekleri
2000 36 Dram Kameraman 7.2 5,622
2000 36 Kameraman 6.1 64

Büyük İyilik
1999 35 Suç Kameraman 4.8 248
1999 35 Komedi Kameraman 6.7 418
1999 35 Aile Kameraman 5.3 129
1997 33 Aksiyon Kameraman 3.4 6,972
1993 29 Suç Kameraman 5.5 463
1975 Komedi Kameraman 8.1 37,820
Film Altyazıları
The Meg (3,540) Ant-Man and the Wasp (3,211) Apostle (2,580) The Spy Who Dumped Me (1,869) I Still See You (1,348) Destination Wedding (1,117) Deadpool 2 (1,086) The Equalizer 2 (1,035) Skyscraper (865) UFO (794)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018