Giriş Kayıt
Jeff Woolnough

Jeff Woolnough


Yönetmen

Jeff Woolnough, yönetmen.

Vikingler (2013), Enginlik (2015), Dark Angel (2000), Copper (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeffrey W. Woolnough | Jeffrey Woolnough | Jeff Wo
Web Sitesi:
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yönetmen 7.0 10,868

Enginlik
2015 Gizem Yönetmen 8.4 63,300
2015 Dram Yönetmen 6.8 24,043

Vikingler
2013 Aksiyon Yönetmen 8.6 320,702
2012 Aksiyon Yönetmen 7.5 9,770
2012 Dram Yönetmen 7.6 5,629
2012 Suç Yönetmen 7.5 17,536
2009 Macera Yönetmen 6.9 2,237
2009 Komedi Yönetmen 7.5 8,470
2008 Dram Yönetmen 6.0 539

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Yönetmen 7.7 54,447
2007 Dram Yönetmen 4.6 386

Kapı Komşusu
2006 Korku Yönetmen 4.8 808
2006 Komedi Yönetmen 7.9 43,975
2005 Komedi Yönetmen 7.9 128,098

Doğaüstü
2005 Dram Yönetmen 8.5 343,928

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Yönetmen 8.7 138,568

Las Vegas 1
2003 Suç Yönetmen 7.5 24,470

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Yönetmen 7.8 104,342
2003 Dram Yönetmen 5.6 190

Taken 1
2002 Dram Yönetmen 7.9 18,126
2000 Aksiyon Yönetmen 7.4 28,397
1999 Aksiyon Yönetmen 3.4 1,071
1998 Aksiyon Yönetmen 3.0 1,544
1997 Dram Yönetmen 5.9 117
1997 Aksiyon Yönetmen 6.3 3,487
1995 Suç Yönetmen 5.1 285
1995 Dram Yönetmen 7.8 10,123
1995 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.4 14,703
1994 Macera Yönetmen 8.5 208
1993 Aksiyon Yönetmen 7.4 143
1992 Aksiyon Yönetmen 6.1 3,790

Av Peşinde
1991 Suç Yönetmen 6.6 1,999

Ay Çarpması
1987 Komedi Çeşitli 7.1 42,465
Dizi Altyazıları
Vikings (11,446) The Punisher (5,421) True Detective (3,486) The Big Bang Theory (3,024) Supernatural (3,022) Luther (2,417) Gotham (2,128) The Blacklist (1,601) Star Trek: Discovery (1,537) Project Blue Book (1,534)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019