Giriş Kayıt
Monty Woolley

Monty Woolley (74)


Oyuncu

Edgar Montillion Wooley, 17 Ağustos 1888 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Bishop'un Karısı (1947), The Man Who Came to Dinner (1942), Night and Day (1946), As Young as You Feel (1951) gibi yapımlarla biliniyor.

Monty Woolley, 06 Mayıs 1963 tarihinde (74 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Edgar Montillion Wooley
Doğum Tarihi: 17 Ağustos 1888
Ölüm Tarihi: 06 Mayıs 1963
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Takma İsmi: The Beard
Burcu: Aslan
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1955 67 Macera Oyuncu 6.3 1,669
1951 63 Komedi Oyuncu 6.5 1,418
1948 60 Komedi Oyuncu 6.8 353
1947 59 Belgesel Oyuncu 7.1 178

Bishop'un Karısı
1947 59 Komedi Oyuncu 7.6 20,764
1946 58 Biyografi Oyuncu 6.1 3,180
1945 57 Komedi Oyuncu 6.9 577
1944 56 Dram Oyuncu 7.5 5,068
1942 54 Komedi Oyuncu 7.5 8,924
1942 54 Dram Oyuncu 6.2 247
1942 54 Dram Oyuncu 7.0 721

Gece Yarısı Kontesi
1939 51 Komedi Oyuncu 7.8 5,573
1939 51 Komedi Oyuncu 6.3 444
1939 51 Komedi Oyuncu 6.8 626
1938 50 Suç Oyuncu 6.6 428
1938 50 Gizem Oyuncu 6.7 507
1938 50 Dram Oyuncu 6.3 222
1938 50 Komedi Oyuncu 5.8 139

Üç Yoldaş
1938 50 Dram Oyuncu 7.1 2,060
1938 50 Komedi Oyuncu 6.2 653

Yalancılar Şahı
1937 49 Komedi Oyuncu 6.9 7,208
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024