Giriş Kayıt
Lawrence Woodward

Lawrence Woodward


Dublör, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Lawrence Woodward, dublör, oyuncu, yönetmen asistanı.

The Black Balloon (2008), Looking for Alibrandi (2000), (2001) Kırmızı Değirmen (2001), (2018) Tavşan Peter (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tavşan Peter
2018 Animasyon Dublör 6.6 26,435

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Dublör 8.1 767,566
2015 Dram Dublör 7.4 593
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
4.6 1,057
2010 Dram Dublör 7.1 6,838

Avustralya
2008 Macera Dublör 6.6 113,043
2008 Dram Dublör 7.3 8,203

Görünmez Savaşçı
2005 Aksiyon Dublör 5.0 49,399

Gençlik Günleri
2002 Komedi Dublör 5.9 2,598

Kırmızı Değirmen
2001 Dram Dublör 7.6 250,169
2001 Komedi Dublör 6.5 4,637
2001 Dram Dublör 7.3 17,569
2000 Komedi Dublör 7.1 2,823

Kutsal Duman
1999 Dram Dublör 5.9 13,218

Matrix
1999 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
8.7 1,483,124

Babe Şehirde
1998 Macera Dublör 5.8 29,110
1998 Dram Dublör 7.1 985

Titanik
1997 Dram Dublör 7.8 942,640

Cennet Yolu
1997 Dram Dublör 6.8 4,769
1996 Aksiyon Oyuncu 7.0 563
1995 Aksiyon Dublör 6.8 2,463
1993 Aile Oyuncu 8.0 351
1989 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.7 19,665
1981 Dram Oyuncu 6.8 364
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,092) American Gods (2,044) The Flash (1,727) Arrow (1,691) The Blacklist (1,537) The Passage (1,410) Vikings (1,333) Supernatural (961) Star Trek: Discovery (928) Love, Death & Robots (926)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019