Giriş Kayıt
D.B. Woodside

D.B. Woodside (49)


Oyuncu

David Bryan Woodside, 25 Temmuz 1969 Jamaica, Queens, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Lucifer (2015), The Temptations (1998), Single Ladies (2011), Romeo Ölmeli (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: David Bryan Woodside
Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1969
Doğum Yeri: Jamaica, Queens, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: D. B. Woodside | DB Woodside | David Bryan Woodsid
Burcu: Aslan
Boyu: 1.91 m
7.6 (5 Oy)
  • Currently 152/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 8.2 121,585

Sakar Koruma 2
2015 46 Aksiyon Oyuncu 4.4 29,464

Müzmin Bekarlar
2014 45 Komedi Oyuncu 6.2 89,241
2014 45 Romantik Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 7.6 6,040
2011 Komedi Oyuncu 8.6 309,571
2011 42 Gerilim Oyuncu 2.7 703
2011 Komedi Oyuncu 6.2 1,756
2010 Komedi Oyuncu 6.8 9,583
2010 Komedi Oyuncu 8.2 27,183
2009 Dram Oyuncu 6.2 2,324
2009 40 Dram Oyuncu 7.6 672
2007 Komedi Oyuncu 3.4 487
2007 Komedi Oyuncu 6.7 20,153
2003 34 Komedi Oyuncu 5.9 1,490
2002 Komedi Oyuncu 8.0 57,047
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 160,331
2001 Aksiyon Oyuncu 6.5 343

Romeo Ölmeli
2000 31 Aksiyon Oyuncu 6.1 61,824
1999 Dram Oyuncu 7.8 2,223
1998 Biyografi Oyuncu 8.4 3,464
1997 Suç Oyuncu 8.1 1,703

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Oyuncu 8.2 114,259
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,078) The Sinner (1,918) Suits (1,851) Shameless (1,640) La Casa de Papel (1,504) Castle Rock (1,399) Fear the Walking Dead (1,398) Bodyguard (1,336) The 100 (1,216) Mayans M.C. (1,212)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018