Giriş Kayıt
Colin Woods

Colin Woods


Sanat Bölümü, Sesler, Sanat Yönetmeni

Colin Woods, sanat bölümü, sesler, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Molly'nin Oyunu
2017 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 77,461

O
2017 Dram Sanat Bölümü 7.4 297,802

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.2 71,761

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.1 489,334

Kızıl Tepe
2015 Dram Sanat Bölümü 6.5 113,305
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 200,079

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 221,913

Aşk Yemini
2012 Dram Sanat Bölümü 6.8 166,926

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 263,519

Ölümcül Deney 4: Ölümden Sonra
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 148,558

Boz Bahçeler
2009 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 8,026

Vur Ve Öldür
2008 Suç Sanat Bölümü 6.0 19,471

Sihirli Oyuncakçı
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.2 38,885

16 Blok
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 119,415

Aşk Kupası
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.2 39,077

Kötü Kızlar
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.0 285,960

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.4 181,447
2002 Dram Sanat Bölümü 7.1 8,800

Açık Hat
2001 Komedi Sanat Bölümü 4.1 3,692

Brianın şarkısı
2001 Dram Sanat Bölümü    

Gölge Savaşçıları
1998 Aksiyon Sesler 4.9 1,119
1998 Komedi Sesler 6.6 1,607

Küp
1997 Gizem Sesler 7.3 183,326
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,599) Better Call Saul (3,481) The 100 (2,379) La casa de papel (2,361) Suits (1,574) Sharp Objects (1,566) Vikings (1,317) Friends (1,207) Yellowstone (1,199) Black Mirror (1,182)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018