Giriş Kayıt
Robert Woodruff

Robert Woodruff


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Robert Woodruff, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Rob Woodruff
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Godzilla: Canavarlar Kralı
2019 Aksiyon Sanat Bölümü    
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    
2018 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 40,507

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Sanat Bölümü 8.6 520,572

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 108,250
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 86,764

Batı Dünyası
2016 Dram Sanat Bölümü 8.9 312,961

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 201,697

Yıldızlararası
2014 Macera Sanat Bölümü 8.6 1,226,495

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
8.4 1,340,198

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 233,856

Çelik Yumruklar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 278,991

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 255,558

Kartal Göz
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 164,052

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 9.0 1,983,723

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.0 130,933
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 558,459

Ocean's 13
2007 Suç Sanat Bölümü 6.9 290,051

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 596,841

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 3.3 98,703

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 56,617

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 66,058

Ocean's 11
2001 Suç Sanat Bölümü 7.8 461,830

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 166,622
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 286,578
2000 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 71,114

Küçük Nicky
2000 Komedi Sanat Bölümü 5.3 89,288
1998 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.3 166,870

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 3.8 67,427

Kritik Karar
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 45,547

Kongo
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 38,307

Kuzey
1994 Macera Sanat Bölümü 4.4 12,289

Açık Tehlike
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 79,004

Şehirli Züppeler 2
1994 Macera Sanat Bölümü 5.5 16,595

Birkaç İyi Adam
1992 Dram Sanat Bölümü 7.7 208,417
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018