Giriş Kayıt
Robert Woodruff

Robert Woodruff


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Robert Woodruff, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Rob Woodruff
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Godzilla: Canavarlar Kralı
2019 Aksiyon Sanat Bölümü    
2018 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 37,918
2018 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 77,325

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı
2018 Aksiyon Sanat Bölümü 8.5 569,058

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 112,436
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 88,366

Batı Dünyası
2016 Dram Sanat Bölümü 8.8 323,773

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 204,669

Yıldızlararası
2014 Macera Sanat Bölümü 8.6 1,251,094

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
8.4 1,355,357

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 235,612

Çelik Yumruklar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 280,458

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 257,557

Kartal Göz
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 165,101

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 9.0 2,010,256

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.0 131,730
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 562,662

Ocean's 13
2007 Suç Sanat Bölümü 6.9 292,566

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 602,301

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 3.3 99,876

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 56,882

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 66,652

Ocean's 11
2001 Suç Sanat Bölümü 7.8 465,994

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 167,375
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 288,649
2000 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 71,589

Küçük Nicky
2000 Komedi Sanat Bölümü 5.3 90,018
1998 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.3 168,021

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 3.8 68,167

Kritik Karar
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 45,921

Kongo
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 38,555

Kuzey
1994 Macera Sanat Bölümü 4.4 12,393

Açık Tehlike
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 79,867

Şehirli Züppeler 2
1994 Macera Sanat Bölümü 5.5 16,729

Birkaç İyi Adam
1992 Dram Sanat Bölümü 7.7 210,588
Dizi Altyazıları
Vikings (8,352) True Detective (6,067) The Punisher (3,974) Supernatural (3,301) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,286) The Blacklist (1,786) Outlander (1,603) Star Trek: Discovery (1,501) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019