Giriş Kayıt
Robert Woodruff

Robert Woodruff


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Robert Woodruff, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Rob Woodruff
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Godzilla: Canavarlar Kralı
2019 Aksiyon Sanat Bölümü    
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    
2018 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 16,049

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Sanat Bölümü 8.6 479,867

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 105,886
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 85,566

Batı Dünyası
2016 Dram Sanat Bölümü 8.9 304,849

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 199,626

Yıldızlararası
2014 Macera Sanat Bölümü 8.6 1,209,703

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
8.4 1,329,612

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 232,608

Çelik Yumruklar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 277,870

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 254,158

Kartal Göz
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 163,304

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 9.0 1,965,162

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.0 130,415
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 556,575

Ocean's 13
2007 Suç Sanat Bölümü 6.9 288,291

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 592,862

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 3.3 97,899

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 56,413

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 65,570

Ocean's 11
2001 Suç Sanat Bölümü 7.8 458,869

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 166,052
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 284,890
2000 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 70,810

Küçük Nicky
2000 Komedi Sanat Bölümü 5.3 88,755
1998 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.3 166,095

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 3.8 66,927

Kritik Karar
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 45,259

Kongo
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 38,131

Kuzey
1994 Macera Sanat Bölümü 4.4 12,086

Açık Tehlike
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 78,303

Şehirli Züppeler 2
1994 Macera Sanat Bölümü 5.4 15,782

Birkaç İyi Adam
1992 Dram Sanat Bölümü 7.7 206,852
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,554) Shameless (3,454) The First (2,813) Better Call Saul (2,613) Bodyguard (2,565) La Casa de Papel (1,609) The 100 (1,314) The Big Bang Theory (1,148) Take Two (1,138) Fear the Walking Dead (1,120)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018