Giriş Kayıt
Barry Woodman

Barry Woodman


Özel Efekt

Barry Woodman, Özel efekt.

The Importance of Being Earnest (2002), (2018) Mary Poppins Dönüyor (2018), (2014) Død snø 2 (2014), (2001) Hornblower: Mutiny (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kral Olacak Çocuk
2019 Macera Özel Efekt 6.3 1,971

Mary Poppins Dönüyor
2018 Komedi Özel Efekt 7.2 32,919

Kingsman: Altın Çember
2017 Aksiyon Özel Efekt 6.8 219,950

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2016 Aksiyon Özel Efekt 7.3 100,665
2014 Aksiyon Özel Efekt 6.9 20,189

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Özel Efekt 7.0 544,578
2002 Komedi Özel Efekt 6.8 20,823

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.6 563,814
2001 Macera Özel Efekt 8.2 3,550
2000 Suç Özel Efekt 6.0 1,921
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019