Giriş Kayıt
Albie Woodington

Albie Woodington


Oyuncu

Albie Woodington, oyuncu.

Cadfael (1996), (1999) 13. Savaşçı (1999), (1984) Kiralık Katiller (1984), (1989) Siyahlı Kadın (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi
2005 Macera Oyuncu 6.8 175,798

Monte Kristo Kontu
2002 Aksiyon Oyuncu 7.8 118,663

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Oyuncu 6.6 109,789
1996 Suç Oyuncu 8.2 1,951

İlk Şövalye
1995 Macera Oyuncu 5.9 62,691

Siyahlı Kadın
1989 Korku Oyuncu 7.3 4,147
1988 Dram Oyuncu 6.5 410
1985 Dram Oyuncu 5.9 68
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,406

Kiralık Katiller
1984 Suç Oyuncu 7.1 6,373
Dizi Altyazıları
True Detective (5,674) Shameless (4,175) Vikings (2,574) The Flash (2,302) Inside No. 9 (2,056) Project Blue Book (1,708) Star Trek: Discovery (1,674) Counterpart (1,652) Arrow (1,326) The Blacklist (1,321)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019