Giriş Kayıt
Eric Woodburn

Eric Woodburn (87)


Oyuncu

Glasgow, Scotland, UK, 09 Mart 1894 Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

(1961) Masumlar (1961), (1960) Tunes of Glory (1960), (1963) I Could Go on Singing (1963), (1959) The Battle of the Sexes (1959) gibi yapımlarla biliniyor.

Eric Woodburn, 25 Ekim 1981 tarihinde (87 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Glasgow, Scotland, UK
Doğum Tarihi: 09 Mart 1894
Ölüm Tarihi: 25 Ekim 1981
Doğum Yeri: Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1971 77 Macera Oyuncu 6.2 959
1963 69 Dram Oyuncu 7.0 1,160
1962 68 Komedi Oyuncu 6.3 441

Masumlar
1961 67 Korku Oyuncu 7.9 23,186
1960 66 Dram Oyuncu 7.7 3,035
1959 65 Komedi Oyuncu 6.8 1,022
1954 60 Komedi Oyuncu 7.0 1,057
1953 59 Dram Oyuncu 7.2 391
Dizi Altyazıları
True Detective (6,985) Shameless (3,363) Vikings (2,719) Inside No. 9 (1,928) Shooter (1,599) Gotham (1,480) The Umbrella Academy (1,111) The Blacklist (1,046) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (872)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019