Giriş Kayıt
Lana Wood

Lana Wood (73)


Oyuncu

Svetlana Nikolaevna Gurdin, 01 Mart 1946 Santa Monica, California, ABD doğumlu oyuncu.

1962 yılının Aralık ayında Jack Wrather Jr. ile evlendi. 1 yılın ardından 1963 yılının Ocak ayında boşandılar. Steve Oliver ile evlendi. 1972 yılının Mart ayında Richard Smedley ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.1979 yılının Ekim ayında Allan Balter ile evlendi.

Gerçek İsmi: Svetlana Nikolaevna Gurdin
Doğum Tarihi: 01 Mart 1946
Doğum Yeri: Santa Monica, California, ABD
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.6 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 72 Western Oyuncu 6.9 110
2014 68 Komedi Oyuncu 8.6 20
2014 68 Gerilim Oyuncu 3.6 16
2014 68 Aksiyon Oyuncu    
2010 64 Korku Oyuncu 2.9 184
2009 63 Dram Oyuncu 5.2 362
2003 57 Belgesel Oyuncu 8.3 67
2002 56 Belgesel Oyuncu 6.5 560
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 357
1979 Aksiyon Oyuncu 4.0 914
1975 Aksiyon Oyuncu 7.0 6,257
1973 Oyuncu 7.5 671
1972 26 Dram Oyuncu 4.3 42

007 James Bond: Ölümsüz Elmaslar
1971 25 Aksiyon Oyuncu 6.7 85,260
1970 24 Komedi Oyuncu 5.6 318
1965 Dram Oyuncu 8.3 63
1965 Aksiyon Oyuncu 8.2 3,634
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,749

Sabah Yıldızı
1958 12 Dram Oyuncu 6.3 842

Çöl Aslanı
1956 10 Macera Oyuncu 8.0 72,080
1955 9 Dram Oyuncu 6.3 185
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,413
Dizi Altyazıları
True Detective (5,674) Shameless (4,175) Vikings (2,574) The Flash (2,302) Inside No. 9 (2,056) Project Blue Book (1,708) Star Trek: Discovery (1,674) Counterpart (1,652) Arrow (1,326) The Blacklist (1,321)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019