Giriş Kayıt
Fung Woo

Fung Woo (87)


Oyuncu

Fung Woo, 01 Ocak 1932 Guangdong, Çin doğumlu oyuncu.

Sit yan fung wan 2 (2011), (1985) Süper Polis (1985), (1988) Fei lung mang jeung (1988), (1991) Once A Thief (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1932
Doğum Yeri: Guangdong, Çin
Diğer Bir İsmi: Hu Feng | Wu Fung | Feng Hu | Fung Wu
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 84 Suç Oyuncu 6.9 1,515
2014 82 Komedi Oyuncu 4.9 77
2011 79 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,459
2010 78 Komedi Oyuncu 5.7 404
2005 73 Aksiyon Oyuncu 5.0 103
2004 72 Aksiyon Oyuncu 5.5 51
2002 70 Komedi Oyuncu 5.2 242
1995 63 Aksiyon Oyuncu 6.1 303
1994 62 Komedi Oyuncu 5.9 48
1993 61 Aksiyon Oyuncu 7.2 413
1993 61 Aksiyon Oyuncu 5.5 101
1993 61 Komedi Oyuncu 6.5 226

The Inspector Wears Skirts IV
1992 60 Oyuncu 5.6 40

Kafesteki Adam
1992 60 Dram Oyuncu 7.6 167
1992 60 Aksiyon Oyuncu 7.1 534
1992 60 Aksiyon Oyuncu 5.1 121
1991 59 Komedi Oyuncu 6.0 590
1991 59 Oyuncu 6.8 21
1991 59 Aksiyon Oyuncu 6.7 888

Once A Thief
1991 59 Aksiyon Oyuncu 6.8 5,350
1991 59 Aksiyon Oyuncu 6.8 457
1991 59 Aksiyon Oyuncu 5.8 284
1990 58 Komedi Oyuncu 6.3 364
1990 58 Komedi Oyuncu 6.2 189
1990 58 Aksiyon Oyuncu 5.2 215
1989 57 Animasyon Oyuncu 5.7 124
1989 57 Korku Oyuncu 5.6 42
1989 57 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,961
1989 57 Komedi Oyuncu 6.8 38
1989 57 Komedi Oyuncu 5.7 18
1989 57 Aksiyon Oyuncu 5.0 43
1988 56 Aksiyon Oyuncu 7.3 6,398

Ejder Gücü
1987 55 Aksiyon Oyuncu 7.2 8,093
1986 54 Komedi Oyuncu 6.3 145
1986 54 Komedi Oyuncu 5.8 476
1986 54 Oyuncu 5.1 15

In the Line of Duty
1986 54 Aksiyon Oyuncu 6.8 953
1986 54 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,249

Süper Polis
1985 53 Aksiyon Oyuncu 7.6 24,252

Ejderin Kalbi
1985 53 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,558
1982 50 Komedi Oyuncu 5.8 94
1974 42 Komedi Oyuncu 4.6 37
1970 38 Dram Oyuncu    
1962 30 Dram Oyuncu    
1960 28 Komedi Oyuncu 4.7 6
1956 24 Komedi Oyuncu 7.0 29
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (430,390) American Gods (3,340) Into the Badlands (2,683) Supernatural (1,597) The Flash (1,542) Vikings (1,385) Arrow (1,322) This Is Us (1,247) The Blacklist (1,158) Criminal Minds (963)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019