Giriş Kayıt
Wan-Si Wong

Wan-Si Wong


Oyuncu

Wan-Si Wong, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Aksiyon Oyuncu 7.0 290
1991 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,671
1987 Komedi Oyuncu 5.9 42
1986 Aksiyon Oyuncu 6.0 288
1986 Oyuncu 5.0 47
1985 Komedi Oyuncu 6.8 237
1985 Komedi Oyuncu 6.3 112
1985 Oyuncu 5.6 16
1983 Komedi Oyuncu 4.8 16
Film Altyazıları
Suspiria (5,379) Hunter Killer (4,977) Ashes in the Snow (3,035) A Star Is Born (2,917) First Man (2,717) Der Hauptmann (1,998) Keepers (1,872) Replicas (1,588) Venom (1,519) Bird Box (1,126)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,697) Vikings (6,999) The Big Bang Theory (2,455) Black Mirror (1,854) Outlander (1,596) Gotham (1,495) Peaky Blinders (1,191) La casa de papel (1,148) Nightflyers (1,081) Friends (1,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019