Giriş Kayıt
Wan-Si Wong

Wan-Si Wong


Oyuncu

Wan-Si Wong, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Aksiyon Oyuncu 7.1 245
1991 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,546
1987 Komedi Oyuncu 6.1 32
1986 Aksiyon Oyuncu 5.8 239
1986 Oyuncu 5.0 42
1985 Komedi Oyuncu 6.9 204
1985 Komedi Oyuncu 6.3 92
1985 Oyuncu 5.7 13
1983 Komedi Oyuncu 5.1 13
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,267) Shameless (2,646) The First (2,633) Better Call Saul (2,232) Bodyguard (2,145) La Casa de Papel (1,533) The 100 (1,195) The Big Bang Theory (1,089) Take Two (1,077) Elementary (1,071)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018