Giriş Kayıt
Ken Wong

Ken Wong (52)


Oyuncu

Ken Wong, 04 Şubat 1967 Hong Kong doğumlu oyuncu.

(2006) Şaşkın Hırsızlar (2006), (1995) Moonlight and Valentino (1995), (2004) One Nite in Mongkok (2004), (2014) Mo jing (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Şubat 1967
Doğum Yeri: Hong Kong
Diğer Bir İsmi: Hap-Hei Wong
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 47 Aksiyon Oyuncu 6.0 1,155
2010 43 Komedi Oyuncu 4.6 591
2008 Oyuncu    
2007 40 Korku Oyuncu 5.6 332
2006 39 Komedi Oyuncu 4.7 77
2006 39 Komedi Oyuncu 5.3 182

Şaşkın Hırsızlar
2006 39 Aksiyon Oyuncu 6.7 11,915

Efsane
2005 38 Aksiyon Oyuncu 6.2 13,367
2005 38 Komedi Oyuncu 6.0 368

One Nite in Mongkok
2004 37 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,351
2003 36 Komedi Oyuncu 6.9 908
2002 35 Macera Oyuncu 4.4 66
2002 35 Gerilim Oyuncu 7.8 27
2002 35 Gizem Oyuncu 5.6 42
2001 34 Aksiyon Oyuncu 6.2 73
2001 34 Suç Oyuncu 7.5 1,315

Müthiş Takım
2000 33 Aksiyon Oyuncu 5.3 272
2000 33 Korku Oyuncu 4.6 59
1999 32 Aksiyon Oyuncu 6.0 60
1999 32 Aksiyon Oyuncu 6.1 10,337
1998 31 Aksiyon Oyuncu 5.3 496
1997 30 Aksiyon Oyuncu 6.1 447
1995 28 Dram Oyuncu 5.8 3,280
Dizi Altyazıları
Chernobyl (29,757) Game of Thrones (10,956) The 100 (3,308) Black Mirror (2,141) Warrior (2,054) Big Little Lies (1,550) Vikings (1,190) The Big Bang Theory (1,156) Jessica Jones (1,143) The Blacklist (1,081)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019