Giriş Kayıt
Goon Chung Wong

Goon Chung Wong (54)


Oyuncu, Müzisyen, Müzisyen

Goon Chung Wong, 31 Mart 1964 Hong Kong doğumlu oyuncu, müzisyen, müzisyen.

Dooomsday Party (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Mart 1964
Doğum Yeri: Hong Kong
Diğer Bir İsmi: Beyond | Paul Wong Koon Chong | Huang Guanzhong |
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 49 Aksiyon Oyuncu 6.3 58
2013 49 Dram Oyuncu 6.8 384
2013 49 Suç Oyuncu
Müzik
3.9 127
2009 45 Aksiyon Oyuncu
Müzik
6.1 268
2006 42 Dram Müzik 6.6 109
2006 42 Komedi Oyuncu
Müzik
6.7 190
2004 40 Komedi Oyuncu 6.6 143
2002 38 Korku Oyuncu 5.9 62
1990 26 Komedi Oyuncu 6.2 185
1989 25 Animasyon Oyuncu 5.7 120
1989 25 Aksiyon Müzik 7.1 306
Dizi Altyazıları
Vikings (12,066) The Punisher (5,673) True Detective (3,791) The Big Bang Theory (3,188) Supernatural (3,166) Luther (2,499) Gotham (2,251) The Blacklist (1,773) Star Trek: Discovery (1,663) Project Blue Book (1,615)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019