Giriş Kayıt
Gilbert Wong

Gilbert Wong


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Gilbert Wong, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Suç Sanat Yönetmeni 6.3 5,747

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
1999 Komedi Sanat Yönetmeni 7.3 260,754

Suikast Çemberi
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 70,869
1995 Macera Sanat Yönetmeni 5.1 1,268

Beşikteki El
1992 Dram Sanat Bölümü 6.6 33,878
1991 Dram Sanat Bölümü 7.5 7,316

Tabu
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 17,454
1990 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 522
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018