Giriş Kayıt
Kirk B.R. Woller

Kirk B.R. Woller (56)


Oyuncu

Kirk Bryan Ramon Woller, 09 Mart 1962 doğumlu oyuncu.

Bir Gece Vakti (2006), Locusts: The 8th Plague (2005), S.S. Doomtrooper (2006), (2002) Azınlık Raporu (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kirk Bryan Ramon Woller
Doğum Tarihi: 09 Mart 1962
Diğer Bir İsmi: Kirk B. R. Woller | Kirk B. Woller | Kirk Woller
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 54 Komedi Oyuncu 6.2 1,106
2015 53 Dram Oyuncu 6.5 5,330
2013 51 Dram Oyuncu    
2011 49 Komedi Oyuncu 5.0 1,268
2011 49 Dram Oyuncu 6.8 460

Akılalmaz
2010 48 Dram Oyuncu 7.1 78,580
2010 Suç Oyuncu 7.0 24,592
2009 47 Dram Oyuncu 7.1 2,333
2008 46 Dram Oyuncu 6.3 211
2008 46 Komedi Oyuncu 7.0 11,931

Adaletin Peşinde
2007 45 Aksiyon Oyuncu    

Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu
2007 45 Aksiyon Oyuncu 6.3 168,031
2006 Aksiyon Oyuncu 2.5 1,183

Bir Gece Vakti
2006 44 Dram Oyuncu 6.3 640
2006 Aksiyon Oyuncu 8.1 18,178
2006 44 Aksiyon Oyuncu    

Atalarımızın Bayrakları
2006 44 Dram Oyuncu 7.1 109,110

Poseidon'dan Kaçış
2006 44 Aksiyon Oyuncu 5.6 89,186

Vay Anam Vay 2
2006 44 Komedi Oyuncu 4.7 36,293
2006 Dram Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu    

Uçuş Planı
2005 43 Aksiyon Oyuncu 6.3 138,877
2005 Dram Oyuncu 3.3 696
2005 Aksiyon Oyuncu 7.9 3,887

Halka 2
2005 43 Korku Oyuncu 5.4 82,172

Gün Batarken
2004 42 Aksiyon Oyuncu 6.3 41,261

Boa Pitona Karşı
2004 42 Aksiyon Oyuncu    
2004 42 Aksiyon Oyuncu    

Karanlık Plan
2004 42 Aksiyon Oyuncu 4.3 397

Yeşil Dev
2003 41 Aksiyon Oyuncu 5.7 232,369
2002 40 Aksiyon Oyuncu 3.8 275

Azınlık Raporu
2002 40 Aksiyon Oyuncu 7.7 450,745
2002 40 Dram Oyuncu 7.4 2,598

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 39 Aksiyon Oyuncu 6.5 165,670
2001 39 Suç Oyuncu 5.4 643
1998 Dram Oyuncu 7.1 65,110

Şifre Merkür
1998 36 Aksiyon Oyuncu 6.1 60,304
1998 36 Biyografi Oyuncu    
1993 Suç Oyuncu 7.5 10,070

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 175,815
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,992) The 100 (2,674) La casa de papel (2,126) Castle Rock (1,941) Sharp Objects (1,738) Preacher (1,504) The Sinner (1,204) Vikings (1,095) Westworld (889) Friends (860)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018