Giriş Kayıt
Kirk B.R. Woller

Kirk B.R. Woller (56)


Oyuncu

Kirk Bryan Ramon Woller, 09 Mart 1962 doğumlu oyuncu.

Boa Pitona Karşı (2004), Bir Gece Vakti (2006), Locusts: The 8th Plague (2005), Adaletin Peşinde (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kirk Bryan Ramon Woller
Doğum Tarihi: 09 Mart 1962
Diğer Bir İsmi: Kirk B. R. Woller | Kirk B. Woller | Kirk Woller
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 54 Komedi Oyuncu 6.2 1,444
2015 53 Dram Oyuncu 6.5 5,836
2013 51 Dram Oyuncu    
2011 49 Komedi Oyuncu 5.0 1,480
2011 49 Dram Oyuncu 7.0 688

Akılalmaz
2010 48 Dram Oyuncu 7.1 79,099
2010 Suç Oyuncu 7.0 24,685
2009 47 Dram Oyuncu 7.1 2,584
2008 46 Dram Oyuncu 6.3 217
2008 46 Komedi Oyuncu 7.0 12,653

Adaletin Peşinde
2007 45 Aksiyon Oyuncu 5.4 4,720

Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu
2007 45 Aksiyon Oyuncu 6.3 169,402
2006 Aksiyon Oyuncu 2.5 1,209

Bir Gece Vakti
2006 44 Dram Oyuncu 6.2 692
2006 Aksiyon Oyuncu 8.1 18,325
2006 44 Aksiyon Oyuncu 4.9 1,418

Atalarımızın Bayrakları
2006 44 Dram Oyuncu 7.1 109,803

Poseidon'dan Kaçış
2006 44 Aksiyon Oyuncu 5.6 90,203

Vay Anam Vay 2
2006 44 Komedi Oyuncu 4.7 36,702
2006 Dram Oyuncu 7.1 1,035
2006 Dram Oyuncu 6.7 914

Uçuş Planı
2005 43 Aksiyon Oyuncu 6.3 140,267
2005 Dram Oyuncu 3.3 729
2005 Aksiyon Oyuncu 7.9 4,084

Halka 2
2005 43 Korku Oyuncu 5.4 83,236

Gün Batarken
2004 42 Aksiyon Oyuncu 6.3 41,563

Boa Pitona Karşı
2004 42 Aksiyon Oyuncu 2.9 3,488
2004 42 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,016

Karanlık Plan
2004 42 Aksiyon Oyuncu 4.3 418

Yeşil Dev
2003 41 Aksiyon Oyuncu 5.7 234,242
2002 40 Aksiyon Oyuncu 3.8 296

Azınlık Raporu
2002 40 Aksiyon Oyuncu 7.7 456,484
2002 40 Dram Oyuncu 7.4 2,739

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 39 Aksiyon Oyuncu 6.5 166,631
2001 39 Suç Oyuncu 5.4 692
1998 Dram Oyuncu 7.1 66,608

Şifre Merkür
1998 36 Aksiyon Oyuncu 6.1 61,094
1998 36 Biyografi Oyuncu 7.0 317
1993 Suç Oyuncu 7.5 10,225

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 178,013
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018