Giriş Kayıt
Tracy Kay

Tracy Kay


Dublör, Oyuncu

Tracy Kay, dublör, oyuncu.

Intelligence (2014), Summerland (2004), The Butterfly Room (2012), Devious Maids (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tracy Kay Wolfe | Tracy Wolfe
Web Sitesi:
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Dublör 5.1 299

Ajan
2015 Aksiyon Dublör 7.0 210,885
2014 Aksiyon Dublör 7.0 18,024
2013 Komedi Dublör 7.8 20,241

Koleksiyoncu 2
2012 Korku Dublör
Oyuncu
6.1 41,655
2012 Gerilim Dublör 5.6 1,751
2011 Aksiyon Dublör 4.8 35,260

Oda Arkadaşım
2011 Dram Dublör 4.9 32,605

Hırsızlar
2010 Aksiyon Dublör 6.2 52,679
2008 Dram Dublör 7.9 217,351
2006 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.9 705
2004 Dram Dublör 7.1 3,417

Akrep Kral
2002 Aksiyon Dublör 5.5 120,956
2001 Komedi Oyuncu 5.7 89,242

Mart Kedileri
2001 Komedi Oyuncu 5.3 16,599
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019