Giriş Kayıt
Ian Wolfe

Ian Wolfe (95)


Oyuncu

Ian Wolfe, 03 Kasım 1896 Canton, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

The Fortune (1975), Thx 1138 (1971), The Pearl of Death (1944), Bedlam (1946) gibi yapımlarla biliniyor.

Ian Wolfe, 23 Ocak 1992 tarihinde (95 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 03 Kasım 1896
Ölüm Tarihi: 23 Ocak 1992
Doğum Yeri: Canton, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Ian MacWolfe | Ian Wolf | Ian Wulf | Ien Wulf
Burcu: Akrep
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 94 Aksiyon Oyuncu 6.1 53,735
1989 93 Komedi Oyuncu 4.8 370
1985 89 Komedi Oyuncu 6.2 2,800
1982 86 Komedi Oyuncu 4.6 875

Kızıllar
1981 85 Biyografi Oyuncu 7.4 19,227
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 5,539
1980 84 Komedi Oyuncu 4.7 1,452
1979 83 Komedi Oyuncu 6.4 8,025
1978 Komedi Oyuncu 8.0 6,957

Hücre
1978 82 Dram Oyuncu 6.3 207
1977 Komedi Oyuncu 8.2 5,398
1976 Oyuncu 6.9 3,382
1975 Aksiyon Oyuncu 7.2 650
1975 79 Komedi Oyuncu 5.7 2,096
1974 78 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.8 1,707
1971 75 Dram Oyuncu 6.8 44,873
1970 74 Dram Oyuncu 7.9 395
1968 Western Oyuncu 7.4 226

Oyunlar
1967 71 Gerilim Oyuncu 6.6 977

Uzay Yolu: Orijinal Seri
1966 Aksiyon Oyuncu 8.3 66,708
1965 Dram Oyuncu 7.5 772

Bir Delinin Hatıra Defteri
1963 67 Korku Oyuncu 6.4 1,811
1962 66 Animasyon Oyuncu 6.4 1,351
1961 65 Komedi Oyuncu 6.2 600
1960 64 Macera Oyuncu 5.5 3,190
1960 64 Dram Oyuncu 7.4 8,139
1959 Aksiyon Oyuncu 7.4 7,080
1959 Komedi Oyuncu 8.3 181

Beklenmeyen Şahit
1957 61 Suç Oyuncu 8.4 93,861
1956 Komedi Oyuncu 8.3 244
1956 60 Dram Oyuncu 6.1 313
1956 60 Dram Oyuncu 6.3 376
1955 59 Macera Oyuncu 6.8 2,930
1955 59 Biyografi Oyuncu 6.9 1,571
1955 59 Dram Oyuncu 5.8 283

Asi Gençlik
1955 59 Dram Oyuncu 7.8 76,403
1955 59 Macera Oyuncu 5.8 507

7 Kardeşe 7 Gelin
1954 58 Komedi Oyuncu 7.4 19,589

Gümüs kupa
1954 58 Dram Oyuncu 4.6 1,302
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,462
1954 58 Komedi Oyuncu 6.5 339

99. Sokak
1953 57 Aksiyon Oyuncu 7.4 2,245
1953 57 Biyografi Oyuncu 6.9 2,738
1953 57 Dram Oyuncu 7.4 9,469
1953 Komedi Oyuncu 8.3 106
1953 57 Biyografi Oyuncu 6.6 1,057

Korkusuz Kraliçe
1953 57 Biyografi Oyuncu 6.7 1,288
1953 57 Dram Oyuncu 6.8 399
1952 56 Aksiyon Oyuncu 6.3 219
1952 56 Dram Oyuncu 6.9 843
1952 56 Dram Oyuncu 6.0 113
1952 56 Suç Oyuncu 6.6 662

İnsanlık Suçu
1951 55 Dram Oyuncu 7.8 18,172
1951 55 Suç Oyuncu 7.4 5,585
1951 55 Komedi Oyuncu 6.5 917
1951 55 Biyografi Oyuncu 6.7 1,095
1950 54 Biyografi Oyuncu 6.9 526
1950 54 Komedi Oyuncu 6.4 38
1950 54 Western Oyuncu 6.3 501

Can düsmani
1950 54 Dram Oyuncu 7.4 3,832
1949 53 Komedi Oyuncu 6.6 797
1949 53 Suç Oyuncu 7.2 2,102
1949 53 Suç Oyuncu 6.8 411
1949 53 Western Oyuncu 5.1 131
1949 53 Macera Oyuncu 5.7 101
1948 52 Dram Oyuncu 7.8 3,875
1948 Dram Oyuncu 7.9 186
1948 52 Dram Oyuncu 6.4 73
1948 52 Komedi Oyuncu 7.0 800

Gece Yaşarlar
1948 52 Suç Oyuncu 7.6 6,024
1948 52 Dram Oyuncu 6.6 905
1948 52 Komedi Oyuncu 7.3 9,457
1948 52 Dram Oyuncu 6.7 741
1948 52 Müzikal Oyuncu 6.3 428
1947 51 Dram Oyuncu 7.3 2,545
1947 51 Dram Oyuncu 6.1 544
1947 51 Suç Oyuncu 6.6 872
1947 51 Romantik Oyuncu 6.3 719
1946 50 Dram Oyuncu 7.2 1,594
1946 50 Suç Oyuncu 7.0 4,871

Rezervasyonsuz
1946 50 Komedi Oyuncu 6.6 1,354
1946 50 Dram Oyuncu 6.9 3,219
1946 50 Suç Oyuncu 7.0 1,438

Yarın ve Ebediyen
1946 50 Dram Oyuncu 7.5 2,110

Aşk Mektupları
1945 49 Dram Oyuncu 7.2 1,335
1945 49 Dram Oyuncu 6.6 860
1945 49 Suç Oyuncu 6.9 358
1945 49 Biyografi Oyuncu 6.8 1,107
1944 48 Suç Oyuncu 7.4 3,488
1944 48 Biyografi Oyuncu 6.7 1,335
1944 48 Korku Oyuncu 5.9 1,511
1944 48 Suç Oyuncu 7.5 4,316
1944 48 Komedi Oyuncu 6.2 833
1944 48 Dram Oyuncu 7.1 1,307
1943 47 Biyografi Oyuncu 7.7 5,520
1943 47 Dram Oyuncu 7.0 702
1943 47 Dram Oyuncu 6.8 356
1943 47 Dram Oyuncu 6.2 169
1943 47 Dram Oyuncu 7.0 343
1943 47 Suç Oyuncu 7.0 3,431
1942 46 Dram Oyuncu 5.3 160

Unutulan Yıllar
1942 46 Dram Oyuncu 8.0 6,395

Aşk Yolcuları
1942 46 Dram Oyuncu 8.0 13,588

Bayan Miniver
1942 46 Dram Oyuncu 7.6 14,363

Sabotajcı
1942 46 Aksiyon Oyuncu 7.2 21,188
1941 45 Dram Oyuncu 7.4 515
1941 45 Komedi Oyuncu 7.5 2,390

Yabancı Muhabir
1940 44 Gizem Oyuncu 7.6 16,606
1940 44 Biyografi Oyuncu 7.4 1,553
1939 43 Korku Oyuncu 5.8 1,714
1939 43 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,435
1939 43 Komedi Oyuncu 7.8 1,689
1939 43 Komedi Oyuncu 6.3 517
1938 42 Gizem Oyuncu 6.7 292

Para Beraber Gitmez
1938 42 Komedi Oyuncu 8.0 21,350
1938 42 Biyografi Oyuncu 7.6 2,458
1937 41 Dram Oyuncu 7.4 899
1937 41 Dram Oyuncu 6.7 1,249
1937 41 Tarihi Oyuncu 7.2 323
1937 41 Dram Oyuncu 6.6 499
1937 41 Macera Oyuncu 7.3 2,177
1936 40 Komedi Oyuncu 6.7 347
1936 40 Dram Oyuncu 6.7 1,561

Çılgın Aşk
1935 39 Romantik Oyuncu 7.3 3,992

Deniz Ejderi
1935 39 Macera Oyuncu 7.8 19,037

Kanlı Karga
1935 39 Korku Oyuncu 7.1 4,058
1935 39 Aksiyon Oyuncu 6.4 332
1934 38 Biyografi Oyuncu 7.0 1,455
1934 38 Dram Oyuncu 6.1 77
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019