Giriş Kayıt
Dick Wolf

Dick Wolf (72)


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Richard A. Wolf, 20 Aralık 1946 New York City, New York, ABD doğumlu yapımcı, senarist, oyuncu.

2006 yılının Haziran ayında Noelle Lippman ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Masquerade (1988), Chicago Med (2015), The Super (2017), Kalbimi Oraya Gömün (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Richard A. Wolf
Doğum Tarihi: 20 Aralık 1946
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Richard A. Wolf | Richard Wolf
Burcu: Yay
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Suç Yapımcı    
2018 Suç Senarist
Yapımcı
6.6 5,424
2017 71 Gerilim Yapımcı 6.0 9,943
2017 Suç Yapımcı 7.4 1,888
2017 Suç Senarist
Yapımcı
7.0 3,018
2015 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 10,233
2015 Reality-TV Yapımcı 6.2 89
2015 Belgesel Yapımcı
Senarist
7.4 170

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Senarist
Yapımcı
8.1 22,580
2012 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.9 30,643
2012 Reality-TV Yapımcı 5.2 304
2010 Suç Yapımcı
Senarist
6.7 2,121

Bir The Doors Belgeseli: When You're Strange
2009 63 Belgesel Yapımcı 7.7 8,582
2009 Komedi 8.5 174,944
2009 Suç Senarist
Yapımcı
7.5 2,941

Kalbimi Oraya Gömün
2007 61 Dram Yapımcı 7.2 5,554
2006 Suç Yapımcı
Senarist
7.1 850
2006 Suç Yapımcı
Senarist
6.4 1,102
2004 Belgesel Yapımcı
Senarist
7.9 91
2003 Suç Yapımcı
Senarist
7.1 829
2001 Suç Senarist
Yapımcı
7.2 121
2001 Suç Yapımcı
Senarist
7.4 20,935
1999 Suç Yapımcı
Senarist
8.0 69,213
1998 Suç Senarist
Yapımcı
6.5 896
1994 Suç Senarist
Yapımcı
7.9 1,798

Okul Bağları
1992 46 Dram Senarist 6.9 20,556
1990 Suç Yapımcı
Senarist
7.7 29,233
1988 42 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.0 2,974

Porşe Hırsızları
1987 41 Suç Yapımcı
Senarist
6.1 3,791
1987 Aksiyon Senarist
Yapımcı
7.0 214

Kanun Namına
1984 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.5 20,683
1981 Dram Senarist
Çeşitli
8.1 6,411
- Dram Senarist
Yapımcı
   
Dizi Altyazıları
Chernobyl (29,164) Game of Thrones (11,412) Warrior (2,377) The 100 (2,199) Black Mirror (1,925) Big Little Lies (1,812) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,415) The Big Bang Theory (1,315) Jessica Jones (1,308) Swamp Thing (1,295)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019