Giriş Kayıt
John Wojda

John Wojda


Oyuncu

John Wojda, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.5 8,305

Altın
2016 Macera Oyuncu 6.7 47,822
2015 Suç Oyuncu 8.6 266,693
2001 Suç Oyuncu 7.4 20,413

Korkusuz
2000 Aksiyon Oyuncu 5.9 64,070
1996 Dram Oyuncu 7.8 670
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,449
1968 Dram Oyuncu 7.1 2,000
Film Altyazıları
Roma (4,937) The House with a Clock in Its Walls (3,858) Venom (3,424) First Man (2,513) A Simple Favor (2,008) Lukas (1,393) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,298) Backtrace (1,214) Bird Box (1,146) The Predator (1,057)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,753) Vikings (2,986) The Flash (2,009) Arrow (1,881) The Protector (1,031) La Casa de Papel (982) Friends (923) The Big Bang Theory (804) Outlander (789) Black Mirror (749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018