Giriş Kayıt
Paul Wojciak

Paul Wojciak


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Paul Wojciak, kameraman, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Paul L. Wojciak | Paul Lucas Wojciak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Kısa Metraj Kameraman 7.8 8
2010 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 2.3 137
2008 Komedi Kameraman 6.6 184
2006 Belgesel Çeşitli 8.3 2,323
2005 Komedi Kameraman 4.6 857
2005 Reality-TV Kameraman
Çeşitli
6.1 1,212
2004 Game-Show Kameraman 5.5 4,818
2003 Game-Show Kameraman 5.6 16,645
2002 Dram Kameraman 5.3 220
2002 Aksiyon Kameraman 7.1 2,086
2002 Komedi Kameraman 5.2 1,052
2002 Dram Kameraman 6.6 277
Dizi Altyazıları
True Detective (7,061) Vikings (5,682) The Punisher (2,560) Shameless (2,137) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,970) Outlander (1,787) Gotham (1,389) The Blacklist (1,236) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019