Giriş Kayıt
Bille Woodruff

Bille Woodruff


Yönetmen, Yapımcı

Bille Woodruff, yönetmen, yapımcı.

Honey (2003), Black Lightning (2018), Güzellik Salonu (2005), Müptela (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
5.0 (1 Oy)
  • Currently 100/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Yönetmen 6.0 3,554
2022 Suç Yönetmen 6.4 2,422
2021 Dram Yönetmen 7.9 40,353
2020 Komedi Yapımcı 6.6 87
2018 Dram Yönetmen 5.0 806
2018 Aksiyon Yönetmen 6.1 25,755
2016 Aile Yönetmen 5.1 1,625
2016 Komedi Yönetmen 4.9 4,165
2014 Komedi Yönetmen 5.0 1,234

Müptela
2014 Dram Yönetmen 5.0 11,249
2013 Dram Yönetmen 6.9 2,638
2012 Komedi Yönetmen 6.7 2,844
2011 Komedi Yönetmen 5.1 7,462

Gençlik Ateşi: Kazanmak İçin Savaş
2009 Komedi Yönetmen 5.1 9,173
2006 Komedi Yönetmen 6.8 4,536

Güzellik Salonu
2005 Komedi Yönetmen 5.6 17,594
2004 Müzik Yönetmen 7.3 782
2003 Dram Yönetmen 5.3 46,044
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022