Giriş Kayıt
Jan Wlodarczyk

Jan Wlodarczyk (78)


Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Jan Wlodarczyk, 22 Haziran 1934 Horodyszcze, Lubelskie, Polonya doğumlu yapımcı, yönetmen asistanı, oyuncu, yapım yöneticisi.

Róza (2011) yapımıyla biliniyor.

Jan Wlodarczyk, 19 Şubat 2013 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 22 Haziran 1934
Ölüm Tarihi: 19 Şubat 2013
Doğum Yeri: Horodyszcze, Lubelskie, Polonya
Diğer Bir İsmi: Józef Wlodarczyk
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 78 Yapımcı 6.4 78
2011 77 Dram Yapımcı 7.6 2,649
2009 75 Dram Yapımcı 5.3 1,598
2000 66 Aksiyon Yapımcı 6.0 458
2000 66 Aile Yapımcı 6.6 251
1965 31 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 526
1959 25 Dram Oyuncu 7.1 113

Küller Ve Elmaslar
1958 24 Dram Yönetmen Asistanı 7.9 8,872
Dizi Altyazıları
Vikings (5,797) Supernatural (2,614) Titans (2,513) The Flash (1,680) The Gifted (1,276) Doctor Who (1,211) The Big Bang Theory (1,041) Outlander (1,038) La Casa de Papel (1,000) Black Mirror (983)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018