Giriş Kayıt
Gunther Witte

Gunther Witte


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Senarist

Gunther Witte, yapımcı, yapım yöneticisi, senarist.

Diğer Bir İsmi: Gunter Witte | Günther Witte
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1980 Dram Yapımcı 8.7 3,520
1978 Suç Yapımcı 6.8 227
1977 Dram Yapım Yöneticisi 7.2 619
1976 Dram Senarist 7.4 73

Katharina Blum'un Çiğnenen Onuru
1975 Suç Yapımcı
Çeşitli
7.4 3,462

Olay Yeri
1970 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.2 2,066
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019