Giriş Kayıt
Cora Witherspoon

Cora Witherspoon (67)


Oyuncu

Cora Witherspoon, 05 Ocak 1890 New Orleans, Louisiana, ABD doğumlu oyuncu.

The Bank Dick (1940), Quality Street (1937), (1939) The Women (1939), (1939) Karanlık Zafer (1939) gibi yapımlarla biliniyor.

Cora Witherspoon, 17 Kasım 1957 tarihinde (67 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 05 Ocak 1890
Ölüm Tarihi: 17 Kasım 1957
Doğum Yeri: New Orleans, Louisiana, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şöhret Delisi
1954 64 Komedi Oyuncu 7.2 2,910
1951 61 Komedi Oyuncu 7.5 1,402
1946 56 Komedi Oyuncu 6.6 9
1945 55 Komedi Oyuncu 6.3 364

Üç Kişilik Balayı
1941 51 Komedi Oyuncu 6.1 331
1940 50 Komedi Oyuncu 7.3 6,078
1940 50 Komedi Oyuncu 7.6 1,074
1939 49 Komedi Oyuncu 8.0 11,276

Karanlık Zafer
1939 49 Dram Oyuncu 7.6 8,755

Kahramanlar Diyarı
1939 49 Western Oyuncu 7.2 4,015
1938 48 Komedi Oyuncu 6.6 469
1938 48 Biyografi Oyuncu 7.6 2,417
1937 47 Komedi Oyuncu 6.4 940
1937 47 Müzikal Oyuncu 6.9 469
1937 47 Komedi Oyuncu 5.3 150
1936 46 Komedi Oyuncu 7.8 6,284
1934 44 Suç Oyuncu 5.7 679
1931 41 Dram Oyuncu 6.6 106
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019