Giriş Kayıt
Time Winters

Time Winters (63)


Oyuncu

Time Winters, 03 Şubat 1956 Lebanon, Oregon, ABD doğumlu oyuncu.

Falcı (1996), Galgameth (1996), (1990) Gremlinler 2 (1990), (1992) Şifreciler (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Şubat 1956
Doğum Yeri: Lebanon, Oregon, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.74 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 63 Korku Oyuncu 5.7 34,246
2018 62 Biyografi Oyuncu 7.2 49,118
2018 Oyuncu    
2016 60 Korku Oyuncu 6.1 7
2015 59 Korku Oyuncu 4.7 2,337
2015 59 Komedi Oyuncu 7.1 61
2014 Macera Oyuncu 5.6 6,396
2013 57 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 73
2013 57 Macera Oyuncu 5.3 265

Utanmaz
2011 Komedi Oyuncu 8.7 166,969
2010 54 Biyografi Oyuncu 6.6 43,513
2010 54 Korku Oyuncu 4.4 306
2009 53 Tarihi Oyuncu 2.7 730
2009 53 Korku Oyuncu 5.0 2,082
2009 53 Aile Oyuncu 7.0 828
2009 53 Western Oyuncu 7.0 1,122
2009 53 Korku Oyuncu 5.3 121
2007 51 Korku Oyuncu 4.5 1,307
2005 49 Dram Oyuncu 5.9 597

Kriminal
2005 Suç Oyuncu 8.1 136,629
2003 Dram Oyuncu 8.5 39,754

Hırs Oyunu
1998 42 Dram Oyuncu 5.1 106
1997 Aksiyon Oyuncu 4.5 730
1996 40 Macera Oyuncu 6.3 502

Falcı
1996 40 Korku Oyuncu 5.7 24,630
1996 Aksiyon Oyuncu 6.8 167

Küçük Prenses
1995 39 Dram Oyuncu 7.7 29,319

İlk Canilik
1995 39 Dram Oyuncu 7.3 24,476
1994 Aksiyon Oyuncu 8.3 25,699

Şifreciler
1992 36 Komedi Oyuncu 7.1 48,795
1992 Suç Oyuncu 7.8 3,474

Davetsiz Misafirler
1992 36 Biyografi Oyuncu 6.5 1,134

Zehirli Sarmaşık
1992 36 Dram Oyuncu 5.4 15,794
1992 36 Gizem Oyuncu 6.6 2,230
1991 35 Komedi Oyuncu 6.2 30,175

Hayat Savunmaya Değer
1991 35 Komedi Oyuncu 7.3 15,380

L.a. Hikayesi
1991 35 Komedi Oyuncu 6.7 27,654

Gremlinler 2
1990 34 Komedi Oyuncu 6.4 83,114

Macgyver 1
1985 Aksiyon Oyuncu 7.7 32,328

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.0 15,626
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,389) Supernatural (2,453) Love, Death & Robots (2,257) The Passage (1,857) American Gods (1,811) Vikings (1,646) Star Trek: Discovery (1,167) Shameless (1,076) Project Blue Book (999) The Flash (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019