Giriş Kayıt


Oyuncu, Yapımcı

, oyuncu, yapımcı.

Nuh: Büyük Tufan (2014), İntikam Peşinde (2010), Seksi Hayvan (2000), Point Break (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ray Winston | Raymond Winstone
Boyu: 1.78 m
8.0 (10 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 6.0 580
2017 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,916
2017 Belgesel Oyuncu 8.3 48
2016 Suç Oyuncu 6.9 609
2015 Aksiyon Oyuncu 5.3 51,218
2015 Dram Oyuncu 5.7 5,775
2015 Komedi Oyuncu 6.3 4,336
2015 Aksiyon Oyuncu 5.8 34,556
2015 Dram Oyuncu 6.1 1,215
2015 Dram Oyuncu 6.7 114

Dünyada 20.000 Gün
2014 Belgesel Oyuncu 7.5 8,188

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Oyuncu 5.8 222,205
2014 Suç Oyuncu 3.1 619
2013 Dram Oyuncu 5.4 379
2012 Dram Oyuncu 5.6 506

Çevik Kuvvet
2012 Aksiyon Oyuncu 6.1 17,697

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Oyuncu 6.1 252,315
2012 Korku Yapımcı
Oyuncu
4.6 746
2011 Dram Oyuncu 5.2 525
2011 Macera Oyuncu 7.5 276,204
2011 Animasyon Oyuncu 7.2 208,084
2011 Aksiyon Oyuncu 6.9 579
2011 Dram Oyuncu 7.6 5,682
2010 Dram Oyuncu 6.1 37,345

Londra Bulvarı
2010 Suç Oyuncu 6.2 43,679
2010 Belgesel Oyuncu 6.2 118
2010 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,191

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Oyuncu 5.9 159,809

İntikam Peşinde
2010 Suç Oyuncu 6.6 82,675
2010 Biyografi Oyuncu 6.6 3,668
2010 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,138
2009 Suç Oyuncu
Yapımcı
5.8 5,898
2009 Dram Yapımcı
Oyuncu
4.5 61
2009 Aksiyon Oyuncu 3.8 5,762
2008 Dram Oyuncu    

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Oyuncu 6.2 376,879

Altın Şans
2008 Macera Oyuncu 5.7 66,584

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Oyuncu 6.2 152,153
2007 Aksiyon Oyuncu 5.4 200

Hirsiz
2006 Dram Oyuncu 6.5 20,080

Köstebek
2006 Suç Oyuncu 8.5 1,026,937
2006 Suç Yapımcı
Oyuncu
   

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Oyuncu 6.9 326,244
2005 Suç Oyuncu 7.6 392
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Kanlı Teklif
2005 Suç Oyuncu 7.4 46,244

Doogal'ın Sihirli Yolculuğu
2005 Animasyon Oyuncu 5.3 2,377

Kral Arthur
2004 Aksiyon Oyuncu 6.3 148,635
2004 Dram Yapımcı
Oyuncu
   

Soğuk Dağ
2003 Dram Oyuncu 7.2 128,939
2003 Biyografi Oyuncu 7.3 1,891

Ripley'in Cinayetleri
2002 Suç Oyuncu 6.7 15,146
2002 Komedi Oyuncu 8.7 96,694
2002 Komedi Oyuncu    

Son Dilek
2001 Dram Oyuncu 7.0 5,039

Seksi Hayvan
2000 Suç Oyuncu 7.3 48,611
2000 Komedi Oyuncu 6.6 3,055
2000 Komedi Oyuncu 6.5 4,356
1999 Dram Oyuncu 6.4 1,134
1999 Dram Oyuncu 5.9 437
1999 Komedi Oyuncu 6.6 1,900

Savaş Alanı
1999 Dram Oyuncu 7.4 8,204
1998 Komedi Oyuncu 6.4 4,076
1997 Suç Oyuncu 6.8 3,616
1997 Dram Oyuncu 7.4 7,624

Minik Kuş, Minik Kuş
1994 Dram Oyuncu 7.5 2,399
1991 Dram Oyuncu    
1986 Aksiyon Oyuncu    
1985 Dram Oyuncu 6.0 57
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,335
1982 Komedi Oyuncu 6.9 1,812
1979 Macera Oyuncu 7.8 1,473
1979 Suç Oyuncu 7.6 8,451
1979 Suç Oyuncu 7.3 14,758
1977 Suç Oyuncu 7.8 1,361
1976 Dram Oyuncu 6.2 6
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,923) Shameless (3,833) Bodyguard (2,399) Castle Rock (2,016) The First (1,602) Fear the Walking Dead (1,527) The 100 (1,163) La Casa de Papel (1,135) Suits (989) Friends (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018