Giriş Kayıt
Katheryn Winnick

Katheryn Winnick (41)


Oyuncu

Katerena Anna Vinitska, 17 Aralık 1977 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

Vikingler (2013), Ölümcül Saplantı (2008), Hellraiser: Hellworld (2005), Şeytan'ın Küçük Yardımcısı (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Katerena Anna Vinitska
Doğum Tarihi: 17 Aralık 1977
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Burcu: Yay
Boyu: 1.68 m
9.6 (137 Oy)
  • Currently 192.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (90)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    
2018 41 Suç Oyuncu 4.0 931

Kara Kule
2017 40 Aksiyon Oyuncu 5.7 101,705
2016 39 Kısa Metraj Oyuncu 7.8 61

Vikingler
2013 Aksiyon Oyuncu 8.6 319,963
2013 36 Komedi Oyuncu 6.3 21,629

Erkek Aklı
2012 35 Komedi Oyuncu 4.8 4,587

Eski Dostlar
2012 35 Komedi Oyuncu 6.5 50,007
2012 35 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 48
2011 34 Suç Oyuncu 4.7 3,945
2011 34 Gerilim Oyuncu 2.7 85

Albemuth Özgür Radyosu
2010 33 Dram Oyuncu 5.7 1,439
2010 33 Dram Oyuncu 5.8 32

Aşk Sarhoşu
2010 33 Komedi Oyuncu 6.7 164,365

Kiminle Evlendim
2010 33 Aksiyon Oyuncu 5.4 81,024
2009 32 Komedi Oyuncu 6.5 9,185

Ölümcül Saplantı
2008 31 Korku Oyuncu 5.0 10,430

Nietzsche Ağladığında
2007 30 Dram Oyuncu 6.5 3,892
2007 30 Gizem Oyuncu 6.5 379

Düş Yakamızdan
2006 29 Komedi Oyuncu 5.6 65,912
2006 29 Romantik Oyuncu 5.2 911

Kızlar Takımı
2006 29 Komedi Oyuncu 4.2 1,092
2005 Komedi Oyuncu 7.9 128,051
2005 28 Korku Oyuncu 4.3 8,619
2004 27 Komedi Oyuncu 5.6 3,355

Şeytan'ın Küçük Yardımcısı
2004 27 Komedi Oyuncu 5.3 5,255

50 İlk Öpücük
2004 27 Komedi Oyuncu 6.8 298,769

Aşka İki Hafta
2002 25 Komedi Oyuncu 6.1 96,643
2001 Suç Oyuncu 7.4 20,505
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,355) A Star Is Born (3,673) Suspiria (3,034) Ashes in the Snow (2,758) Keepers (2,126) First Man (1,596) Museo (1,107) Venom (1,084) Replicas (1,043) Der Hauptmann (1,016)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,601) Vikings (4,543) The Big Bang Theory (1,733) Black Mirror (1,423) Outlander (1,117) The Flash (1,035) The Blacklist (1,001) Peaky Blinders (981) La casa de papel (947) Friends (888)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019