Giriş Kayıt
Bernhard Winkler

Bernhard Winkler (56)


Editör, Editör

Bernhard Winkler, 25 Eylül 1962 doğumlu editör, editör.

Sev Beni (1998), Daima Lilya (2002), Tsatsiki, morsan och polisen (1999), Bir Kız (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Eylül 1962
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 51 Suç Editör 5.9 685

Bir Şarkının Peşinde
2012 50 Belgesel Editorial Department 8.2 57,186

Gerilla Çocuk
2011 49 Belgesel Editör 7.7 21
2011 49 Belgesel Editör 6.4 101

Bir Kız
2009 47 Dram Editör 6.7 1,409
2007 45 Belgesel Editör 6.8 57
2004 42 Dram Editör 5.1 148
2003 41 Dram Editör 4.3 419
2003 41 Kısa Metraj Editör 5.7 9

Daima Lilya
2002 40 Suç Editör 7.9 39,152
1999 37 Dram Editör 5.9 2,386

Sev Beni
1998 36 Komedi Editör 7.6 46,488
1998 36 Dram Editör 6.7 302
Dizi Altyazıları
Vikings (9,610) Supernatural (3,921) Titans (2,122) The Gifted (1,370) The Big Bang Theory (1,221) Manifest (1,057) La Casa de Papel (1,032) Black Mirror (982) Peaky Blinders (936) Friends (831)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018