Giriş Kayıt
Elke Winkens

Elke Winkens (48)


Oyuncu

Elke Winkens, 25 Mart 1970 Heinsberg, Northrine-Westphalia, Almanya doğumlu oyuncu.

Kommissar Rex (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Mart 1970
Doğum Yeri: Heinsberg, Northrine-Westphalia, Almanya
Diğer Bir İsmi: Elke Winkens-Fischer
Burcu: Koç
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 40 Komedi Oyuncu 4.0 171
2010 40 Biyografi Oyuncu 6.0 937
2008 Dram Oyuncu 6.0 270
2007 37 Komedi Oyuncu 5.4 592
2004 Suç Oyuncu 7.2 4,403
Dizi Altyazıları
Vikings (12,718) True Detective (6,562) The Punisher (5,934) Supernatural (3,484) The Big Bang Theory (3,455) Luther (2,622) Gotham (2,423) The Blacklist (1,977) Star Trek: Discovery (1,870) Project Blue Book (1,715)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019