Giriş Kayıt
Ruth Winick

Ruth Winick


Sanat Bölümü, Görsel Efekt

Ruth Winick, sanat bölümü, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Sanat Bölümü 7.7 456,890

Haylaz Kum Perisi
2004 Macera Sanat Bölümü 5.6 4,517

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Sanat Bölümü 7.9 456,110

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Sanat Bölümü 7.4 460,464

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Sanat Bölümü 7.6 532,331
2000 Dram Sanat Bölümü    

Uzayda Konvoy
1996 Macera Görsel Efekt 5.2 5,327
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,174) The 100 (2,426) La casa de papel (1,831) Castle Rock (1,742) Sharp Objects (1,371) Preacher (1,367) The Sinner (1,128) Vikings (950) Westworld (776) Friends (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018