Giriş Kayıt
Ruth Winick

Ruth Winick


Sanat Bölümü, Görsel Efekt

Ruth Winick, sanat bölümü, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Sanat Bölümü 7.7 469,381

Haylaz Kum Perisi
2004 Macera Sanat Bölümü 5.6 4,595

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Sanat Bölümü 7.9 469,317

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Sanat Bölümü 7.4 473,397

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Sanat Bölümü 7.6 548,639
2000 Dram Sanat Bölümü 7.1 3,443

Uzayda Konvoy
1996 Macera Görsel Efekt 5.2 5,996
Dizi Altyazıları
Vikings (3,255) Supernatural (3,151) Arrow (2,415) The Flash (1,980) Supergirl (1,121) La Casa de Papel (969) Counterpart (929) Friends (770) The Protector (761) Peaky Blinders (682)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018