Giriş Kayıt
Gary Winick

Gary Winick (49)


Yapımcı, Yönetmen, Oyuncu

Gary Winick, 31 Mart 1961 New York City, New York, ABD doğumlu yapımcı, yönetmen, oyuncu.

Keşke 30 Olsam (2004), Aşk Mektupları (2010), Gelinlerin Savaşı (2009), Minik Örümcek Şarlot (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gary Winick, 27 Şubat 2011 tarihinde (49 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 31 Mart 1961
Ölüm Tarihi: 27 Şubat 2011
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kördüğüm
2015 Komedi 6.2 13,324
2012 Belgesel Oyuncu 7.6 12,263

84. Oscar Ödül Töreni
2012 Komedi Oyuncu 7.3 1,742

Aşk Mektupları
2010 49 Komedi Yönetmen 6.6 83,973

Gelinlerin Savaşı
2009 48 Komedi Yönetmen 5.5 91,233
2007 46 Komedi Yapımcı 6.0 3,239
2007 46 Belgesel 7.5 369

Giderayak Kolları Sıvamak
2007 46 Dram Yapımcı 7.0 3,010
2006 45 Komedi 6.2 2,394

Minik Örümcek Şarlot
2006 45 Komedi Yönetmen 6.3 32,276
2006 45 Komedi Yapımcı 6.1 2,194

Tepetaklak Nelson
2006 45 Dram 7.2 78,910
2005 44 Dram Yapımcı 6.3 1,354
2005 44 Komedi Yapımcı 5.9 1,012

Yalnız Jim
2005 44 Komedi Yapımcı 6.6 7,276

Bolluk Ülkesi
2004 43 Dram Yapımcı 6.5 3,561

Keşke 30 Olsam
2004 43 Komedi Yönetmen 6.1 142,140

Richard Nixon'a Suikast
2004 43 Biyografi 7.0 24,396
2004 43 Dram Yapımcı 5.5 2,884

Annemler Yemeğe Geliyor
2003 42 Komedi Yapımcı 7.1 18,967

Sevimli Dadı
2003 42 Komedi Yapımcı 6.1 32,264
2003 42 Dram Yapımcı 5.1 197
2002 41 Dram Yapımcı 6.6 3,277
2002 41 Dram Yapımcı 6.4 430
2001 40 Dram Yapımcı 5.1 1,879

Kaset
2001 40 Dram Yapımcı 7.3 17,307
2000 39 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.2 5,436
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,357) Supernatural (3,928) The Big Bang Theory (2,443) The Flash (2,325) Shameless (1,906) Better Call Saul (1,851) Arrow (1,767) Titans (1,162) A Discovery of Witches (1,155) Manifest (1,070)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018