Giriş Kayıt
Kate Windibank

Kate Windibank


Görsel Efekt

Kate Windibank, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayı Paddington 2
2017 Animasyon Görsel Efekt 7.9 44,982

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 463,197

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Görsel Efekt 7.3 360,159

Marslı
2015 Macera Görsel Efekt 8.0 671,425

Dracula: Başlangıç
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 163,641
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 134,621
2012 Biyografi Görsel Efekt 7.4 227,450

Diktatör
2012 Komedi Görsel Efekt 6.4 249,100

Savaş Atı
2011 Dram Görsel Efekt 7.2 135,385

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 391,360

Kafadar Prensler
2011 Macera Görsel Efekt 5.5 92,641

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 Komedi Görsel Efekt 6.1 24,766

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 254,736
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 545,432

Avustralya
2008 Macera Görsel Efekt 6.6 113,312

Ben ve Orson Welles
2008 Dram Görsel Efekt 6.7 10,244

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Görsel Efekt 9.0 2,040,937

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 166,775

Yabani
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 12,148
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 12,382

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 448,431

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 484,418

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 172,161
2004 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 12,396
2003 Belgesel Görsel Efekt 7.8 750

Dinozorlar Ülkesi
2002 Macera Görsel Efekt 6.6 5,097
2001 Animasyon Görsel Efekt 8.3 2,290
2000 Macera Görsel Efekt 6.0 4,514
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (43,696) Supernatural (3,899) Star Trek: Discovery (2,824) The Big Bang Theory (2,281) The Flash (1,812) Vikings (1,419) This Is Us (1,275) Into the Badlands (1,083) American Gods (989) Arrow (972)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019