Giriş Kayıt
Chris Wimble

Chris Wimble


Editör, Editör

Chris Wimble, editör, editör.

Agatha Christie's Poirot (1989), Jeeves and Wooster (1990), Köstebek (1979), Kesişen Hayatlar (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Editör 7.9 1,962
2003 Suç Editör 5.9 107

Yürek Yangını
1997 Romantik Editör 7.3 3,775
1997 Suç Editör 7.3 323
1995 Suç Editör 6.3 452
1995 Dram Editör 4.7 734
1990 Komedi Editör 8.4 10,542
1989 Dram Editör 8.6 31,243
1988 Suç Editör 5.7 3,160

Kesişen Hayatlar
1987 Biyografi Editör 7.5 6,675
1985 Dram Editör 7.0 1,254

Köstebeğin Dönüşü
1982 Dram Editör 8.7 3,086
1980 Komedi Editör 7.5 1,919
1980 Dram Editorial Department 7.4 239

Köstebek
1979 Dram Editör 8.6 6,492
1977 Bilim-Kurgu Editör 8.1 896
1974 Dram Editör 8.2 450
1963 Macera Editör 8.4 31,635
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,948) Arrow (1,561) Outlander (1,252) Supernatural (1,092) Better Call Saul (915) Titans (886) La Casa de Papel (852) The Last Ship (849) Doctor Who (790) Kidding (637)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018