Giriş Kayıt
Chris Wimble

Chris Wimble


Editör, Editör

Chris Wimble, editör, editör.

Agatha Christie's Poirot (1989), Jeeves and Wooster (1990), Köstebek (1979), Kesişen Hayatlar (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Editör 7.9 1,766
2003 Suç Editör    

Yürek Yangını
1997 Romantik Editör 7.3 3,452
1997 Suç Editör 7.2 275
1995 Suç Editör 6.4 416
1995 Dram Editör 4.8 628
1990 Komedi Editör 8.5 8,313
1989 Dram Editör 8.6 30,813
1988 Suç Editör 5.8 2,662

Kesişen Hayatlar
1987 Biyografi Editör 7.5 6,006
1985 Dram Editör 7.1 1,116

Köstebeğin Dönüşü
1982 Dram Editör 8.7 2,799
1980 Komedi Editör    
1980 Dram Editorial Department    

Köstebek
1979 Dram Editör 8.6 5,704
1977 Bilim-Kurgu Editör    
1974 Dram Editör 8.2 369
1963 Macera Editör 8.4 31,340
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,503) Shameless (3,876) Bodyguard (2,266) Fear the Walking Dead (1,643) Castle Rock (1,624) Suits (1,358) The First (1,202) La Casa de Papel (1,104) The 100 (1,064) Mayans M.C. (869)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018