Giriş Kayıt
Chris Wimble

Chris Wimble


Editör, Editör

Chris Wimble, editör, editör.

Agatha Christie's Poirot (1989), Jeeves and Wooster (1990), Köstebek (1979), Kesişen Hayatlar (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Editör 7.9 1,979
2003 Suç Editör 6.0 108

Yürek Yangını
1997 Romantik Editör 7.3 3,805
1997 Suç Editör 7.2 330
1995 Suç Editör 6.3 454
1995 Dram Editör 4.8 737
1990 Komedi Editör 8.4 10,700
1989 Dram Editör 8.6 31,901
1988 Suç Editör 5.7 3,207

Kesişen Hayatlar
1987 Biyografi Editör 7.5 6,767
1985 Dram Editör 7.1 1,264

Köstebeğin Dönüşü
1982 Dram Editör 8.7 3,149
1980 Komedi Editör 7.5 1,940
1980 Dram Editorial Department 7.4 242

Köstebek
1979 Dram Editör 8.6 6,615
1977 Bilim-Kurgu Editör 8.1 900
1974 Dram Editör 8.2 454
1963 Macera Editör 8.4 32,127
Dizi Altyazıları
True Detective (7,525) Vikings (4,035) Shameless (2,726) The Flash (1,665) The Punisher (1,573) Arrow (1,427) Outlander (1,393) The Big Bang Theory (1,348) Supernatural (1,192) Black Mirror (1,159)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019