Giriş Kayıt
Robert S. Wilson

Robert S. Wilson


Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Robert S. Wilson, yapımcı, yönetmen asistanı.

(2004) Büyük İskender (2004), (2006) Dünya Ticaret Merkezi (2006), (2012) ABD'nin Anlatılmamış Tarihi (2012), (2016) Gimme Danger (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robert Wilson | Rob Wilson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Yapımcı 7.7 3,018
2017 Western Yapımcı 4.3 74
2016 Biyografi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
7.3 112,411
2016 Belgesel Yapımcı 7.2 3,766

ABD'nin Anlatılmamış Tarihi
2012 Belgesel Yapımcı 8.6 6,482
2009 Belgesel Yapımcı 7.0 2,688

Dünya Ticaret Merkezi
2006 Dram Yapımcı 6.0 73,143

Büyük İskender
2004 Aksiyon Yapımcı 5.6 152,033

Son Efsane - Comandante
2003 Belgesel Yapımcı 6.9 3,449

Kazanma Hırsı
1999 Dram Çeşitli 6.9 105,183
Film Altyazıları
A Simple Favor (4,099) Venom (3,777) First Man (1,594) The Predator (1,168) Between Worlds (1,057) Mowgli (1,003) Sky Hunter (738) Lukas (680) Mission: Impossible - Fallout (675) Dans la brume (628)
Dizi Altyazıları
Arrow (4,216) Vikings (2,896) The Flash (1,942) Supergirl (1,485) Doctor Who (1,079) Counterpart (1,012) Supernatural (995) La Casa de Papel (893) The Big Bang Theory (845) Friends (842)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018