Giriş Kayıt
Richard Wilson

Richard Wilson


Kameraman, Animasyon

Richard Wilson, kameraman, animasyon.

Reaper 1 (2007), Tyrant (2014), Korkunun Ustaları (2005), (2013) Once Upon a Time in Wonderland (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Kameraman 7.8 21,125
2014 Gizem Kameraman 7.2 5,196
2013 Macera Kameraman 7.1 10,740
2013 Dram Kameraman 6.2 4,281
2012 Kısa Metraj Kameraman 7.9 8
2011 Aksiyon Kameraman 7.1 2,420
2010 Aile Kameraman 8.0 1,802
2010 Dram Kameraman 6.2 890

Bir Katedralin Öyküsü
2010 Dram Kameraman 8.1 26,303
2008 Dram Kameraman 6.8 469
2008 Komedi Kameraman 5.9 490

Fındıkkıranın Sırrı
2007 Aile Kameraman 5.9 105

Washington'cılar
2007 Korku Kameraman 5.5 1,768

Ölüm Hakkı
2007 Korku Kameraman 6.4 1,789

Reaper 1
2007 Macera Kameraman 7.8 22,245

Kurt Böceğinin Sonu
2006 Korku Kameraman 6.4 2,164

Kürkler
2006 Korku Kameraman 6.5 2,892
2006 Komedi Kameraman 6.1 1,949

Dünyanın Zirvesine Yolculuk
2006 Dram Kameraman 6.5 282

Sarı Saçlı Çocuk
2006 Korku Kameraman 6.5 3,058

Haeckel'in Hikayesi
2006 Korku Kameraman 6.1 2,507

Beni de Al
2006 Korku Kameraman 6.4 2,962

Hasta Kız
2006 Korku Kameraman 6.4 3,339

Sesler
2006 Korku Kameraman 6.2 1,906

Korkunun Ustaları
2005 Korku Kameraman 7.6 10,504

Çikolata
2005 Korku Kameraman 5.0 2,744

Eve Dönüş
2005 Korku Kameraman 6.1 3,757

Jenifer
2005 Korku Kameraman 6.4 5,379
2004 Aksiyon Kameraman 5.9 154,034

Sırılsıklam Aşık
2001 Komedi Kameraman 5.4 13,068
2000 Dram Kameraman 5.9 162

Romeo Ölmeli
2000 Aksiyon Kameraman 6.1 62,863
2000 Komedi Kameraman 5.0 1,363

Hazır Ol Dudley
1999 Komedi Kameraman 3.9 9,121

Scooby-doo Zombi Adasında
1998 Animasyon Animasyon 7.8 9,083
1996 Korku Kameraman 5.8 4,908
1994 Macera Kameraman 3.2 9,548
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019