Giriş Kayıt
Richard Wilson

Richard Wilson (86)


Oyuncu

Iain Carmichael Wilson, 09 Temmuz 1936 Greenock, Renfrewshire, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Merlin (2008), One Foot in the Grave (1990), How to Get Ahead in Advertising (1989), Az Şey Bilen Adam (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Iain Carmichael Wilson
Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1936
Doğum Yeri: Greenock, Renfrewshire, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Iain Wilson | Ian Wilson
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.75 m
8.9 (10 Oy)
  • Currently 178/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Macera Oyuncu 7.1 9,865

Cüce Dedektif Şerlok
2018 82 Animasyon Oyuncu 5.2 12,787
2016 80 Komedi Oyuncu 6.4 762
2015 79 Dram Oyuncu 7.2 299
2013 Belgesel Oyuncu 5.8 20
2012 76 Belgesel Oyuncu 8.5 23
2012 Dram Oyuncu 6.8 310

Sevimli Cüceler Cino ve Jülyet
2011 75 Animasyon Oyuncu 5.9 56,540
2009 Belgesel Oyuncu 8.3 793
2009 Dram Oyuncu 5.9 1,648
2008 Macera Oyuncu 7.9 82,639
2007 Komedi Oyuncu 7.8 2,640

Aşk ve Diğer Felaketler
2006 70 Komedi Oyuncu 6.1 14,370
2005 Macera Oyuncu 8.6 225,728
2005 69 Dram Çeşitli 7.5 166
2005 Dram Oyuncu 7.7 324
2002 66 Komedi Oyuncu 6.8 129
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,287

Az Şey Bilen Adam
1997 61 Komedi Oyuncu 6.6 32,940
1997 61 Belgesel Oyuncu 7.2 293
1997 61 Komedi Oyuncu 8.3 1,429
1996 60 Macera Oyuncu 6.9 6,818
1993 Komedi Oyuncu 7.7 2,688
1992 Animasyon Oyuncu 8.4 962
1992 56 Aksiyon Oyuncu 3.4 2,487
1990 Komedi Oyuncu 7.9 5,182
1990 Komedi Oyuncu 7.9 6,713

Kuru Beyaz Bir Mevsim
1989 53 Dram Oyuncu 7.0 5,766
1989 53 Komedi Oyuncu 6.8 6,167
1988 52 Komedi Oyuncu 6.0 955

Kulaklarını Dik
1987 51 Biyografi Oyuncu 7.1 6,217
1987 Komedi Oyuncu 8.1 351
1985 Dram Oyuncu 8.1 417

Hindistana Bir Geçit
1984 48 Macera Oyuncu 7.3 19,208
1983 47 Dram Oyuncu 6.7 323
1982 Game-Show Oyuncu 6.2 1,396
1972 Dram Oyuncu 4.8 3,264
1970 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.8 339
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022