Giriş Kayıt
Raymond Wilson

Raymond Wilson


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Raymond Wilson, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Soldaki Son Ev
2009 Korku Sanat Bölümü 6.6 79,352
1999 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.8 3,599
1995 Aksiyon Yapım Tasarımcısı
Sanat Bölümü
4.2 388
1994 Aksiyon Sanat Yönetmeni 3.6 689
1994 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.1 309
1994 Dram Sanat Bölümü 4.0 453
1989 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.7 107
1987 Aksiyon Sanat Bölümü 4.3 278
1973 Dram Sanat Bölümü 7.6 18
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,644) Black Mirror (1,775) The 100 (1,768) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,677) Swamp Thing (1,631) The Big Bang Theory (1,334) Vikings (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019