Giriş Kayıt
Patrick Wilson

Patrick Wilson (49)


Oyuncu, Yapımcı

Patrick Joseph Wilson, 03 Temmuz 1973 Norfolk, Virginia, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2005 yılının Haziran ayında Dagmara Dominczyk ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Korku Seansı (2013), Aquaman (2018), Ruhlar Bölgesi (2010), Korku Seansı 2 (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Patrick Joseph Wilson
Doğum Tarihi: 03 Temmuz 1973
Doğum Yeri: Norfolk, Virginia, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.83 m
8.9 (51 Oy)
  • Currently 178/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aquaman ve Kayıp Krallık
2023 Aksiyon Oyuncu    
2022 49 Aksiyon Oyuncu 5.2 52,974

Korku Seansı 3: Katil Şeytan
2021 48 Korku Oyuncu 6.3 115,878
2019 46 Aksiyon Oyuncu 6.7 83,085
2019 46 Dram Oyuncu 5.4 57,295

Annabelle 3
2019 46 Korku Oyuncu 5.9 76,701
2019 Komedi Oyuncu 7.8 6,734
2018 45 Aksiyon Oyuncu 6.8 474,309

Dehşetin Yüzü
2018 45 Korku Oyuncu 5.3 142,332
2018 45 Oyuncu 7.6 152

Yolcu
2018 45 Aksiyon Oyuncu 6.3 116,830

Ruhlar Bölgesi: Son Anahtar
2018 45 Korku Oyuncu 5.7 61,538
2017 44 Belgesel Oyuncu 7.5 477
2016 43 Biyografi Oyuncu 7.2 152,310
2016 43 Dram Oyuncu 5.3 8,021
2016 43 Suç Oyuncu 5.4 5,853

Korku Seansı 2
2016 43 Korku Oyuncu 7.3 272,293

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 43 Aksiyon Oyuncu 6.4 699,815
2016 Komedi Oyuncu 7.0 943
2015 42 Dram Oyuncu 5.8 7,686

Kemik Balta
2015 42 Macera Oyuncu 7.1 103,176
2015 42 Komedi Oyuncu 5.5 15,554
2015 42 Komedi Oyuncu 4.8 128
2014 41 Komedi Oyuncu 5.7 3,174
2014 Suç Oyuncu 8.9 373,542
2014 41 Komedi Oyuncu 6.5 31,322
2014 41 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,043
2014 41 Komedi Oyuncu 4.9 8,374
2014 41 Gerilim Oyuncu
Yapımcı
   
2014 41 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.4 5,960

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2
2013 40 Korku Oyuncu 6.5 172,435

Korku Seansı
2013 40 Korku Oyuncu 7.5 509,752
2012 39 Macera Oyuncu 7.0 610,883

Hayatının Seçimi
2011 38 Dram Oyuncu 6.5 19,734
2011 Dram Oyuncu 7.0 7,525
2011 Müzik Oyuncu 8.0 172

Genç Yetişkin
2011 38 Komedi Oyuncu 6.3 84,814

Ruhlar Bölgesi
2010 37 Dram Oyuncu 6.8 310,777

Sabah Neşesi
2010 37 Komedi Oyuncu 6.5 79,574
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,245

A Takımı
2010 37 Aksiyon Oyuncu 6.7 260,095
2010 37 Komedi Oyuncu 6.1 106,962
2010 37 Komedi Oyuncu 5.8 4,358
2009 36 Aksiyon Oyuncu 7.6 552,946
2009 Aksiyon Oyuncu 6.7 670

Yolcular
2008 35 Dram Oyuncu 5.8 37,604

Gözcü
2008 35 Suç Oyuncu 6.2 53,021
2008 35 Dram Oyuncu 5.0 565
2007 34 Dram Oyuncu 4.8 208

Gün Batımı
2007 34 Dram Oyuncu 6.4 13,709

Mor Menekşeler
2007 34 Komedi Oyuncu 6.4 3,321
2007 Oyuncu 7.1 1,519

Tutku Oyunları
2006 33 Dram Oyuncu 7.5 112,353

Elde Makas Koşmak
2006 33 Komedi Oyuncu 6.1 22,697
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,079
2006 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 1,484

Lolipop
2005 32 Suç Oyuncu 7.0 161,897
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 409

Operadaki Hayalet
2004 31 Dram Oyuncu 7.2 124,036

Alamo
2004 31 Dram Oyuncu 6.0 21,267

Melekler Amerika'da
2003 Dram Oyuncu 8.1 28,259
1981 News Oyuncu 3.5 2,517
1952 News Oyuncu 4.6 2,223
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022