Giriş Kayıt
Lavinia Wilson

Lavinia Wilson (39)


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı

Lavinia Wilson, 08 Mart 1980 Munich, Bavaria, Almanya doğumlu oyuncu, yönetmen, yapımcı.

Gelecek Flux'ta (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Mart 1980
Doğum Yeri: Munich, Bavaria, Almanya
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.64 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Oyuncu 7.6 1,276
2016 36 Komedi Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
5.3 13
2016 36 Komedi Oyuncu 5.2 264
2015 35 Komedi Oyuncu 6.3 85
2015 35 Aksiyon Oyuncu 5.4 219
2015 35 Komedi Oyuncu 5.4 691
2014 34 Komedi Oyuncu 5.0 404
2014 Suç Oyuncu 8.2 31
2013 33 Komedi Oyuncu 6.4 442
2012 32 Dram Oyuncu 5.9 53
2012 Suç Oyuncu 6.5 108
2012 Suç Oyuncu 6.7 67
2011 31 Gerilim Oyuncu 4.2 20
2009 Suç Oyuncu 7.5 73
2006 Suç Oyuncu 7.1 140
2006 Suç Oyuncu 6.5 64

Gelecek Flux'ta
2005 25 Aksiyon Oyuncu 5.5 119,132

Yalnız
2004 24 Dram Oyuncu 6.9 547
2003 23 Suç Oyuncu 6.6 494
1998 Suç Oyuncu 7.9 193
1995 Suç Oyuncu 7.5 235
1994 Suç Oyuncu 7.0 114

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,101
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (381,324) Chernobyl (24,776) The Big Bang Theory (6,402) Killing Eve (2,871) The 100 (2,304) The Blacklist (1,957) Vikings (1,647) Shingeki no kyojin (1,386) Breaking Bad (1,359) The Flash (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019