Giriş Kayıt
Grant Wilson

Grant Wilson (64)


Oyuncu

Grant Wilson, 25 Ağustos 1954 doğumlu oyuncu.

General Hospital (1963) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ağustos 1954
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1984 30 Komedi Oyuncu 5.6 2,584
1980 26 Dram Oyuncu 6.1 3,509

Sekiz Çocuklu Aile
1977 Oyuncu 6.5 2,085
1976 Oyuncu 6.9 3,131
1963 Dram Oyuncu 6.7 3,840
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,186) Origin (3,614) Supernatural (3,195) The Big Bang Theory (3,189) Titans (1,806) Doctor Who (1,784) The Last Ship (1,329) Better Call Saul (1,162) Outlander (1,152) La Casa de Papel (1,084)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018