Giriş Kayıt
Grant Wilson

Grant Wilson (64)


Oyuncu

Grant Wilson, 25 Ağustos 1954 doğumlu oyuncu.

General Hospital (1963) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ağustos 1954
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1984 30 Komedi Oyuncu 5.6 2,641
1980 26 Dram Oyuncu 6.1 3,531

Sekiz Çocuklu Aile
1977 Oyuncu 6.5 2,120
1976 Oyuncu 6.9 3,196
1963 Dram Oyuncu 6.7 3,878
Dizi Altyazıları
Vikings (8,382) True Detective (6,159) The Punisher (3,995) Supernatural (3,311) The Big Bang Theory (2,986) Gotham (2,302) The Blacklist (1,797) Outlander (1,614) Star Trek: Discovery (1,509) Luther (1,355)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019