Giriş Kayıt
Demond Wilson

Demond Wilson (71)


Oyuncu

Grady Demond Wilson, 13 Ekim 1946 Valdosta, Georgia, ABD doğumlu oyuncu.

Sanford and Son (1972) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Grady Demond Wilson
Doğum Tarihi: 13 Ekim 1946
Doğum Yeri: Valdosta, Georgia, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 70 Belgesel Oyuncu 7.1 78

Başkanların Uşağı
2013 67 Biyografi Oyuncu 7.2 99,600

Derin Gırtlak
2005 59 Belgesel Oyuncu 6.8 5,658
2000 Komedi Oyuncu 7.1 2,801
1981 35 Komedi Oyuncu 4.7 926

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 7,071
1972 Komedi Oyuncu 7.9 6,377

Korkunç Teşkilat
1971 25 Aksiyon Oyuncu 6.0 1,022
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,643
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,470) The Sinner (2,246) Shameless (1,518) La Casa de Papel (1,504) Castle Rock (1,492) A Discovery of Witches (1,411) Bodyguard (1,400) Suits (1,379) The 100 (1,337) Fear the Walking Dead (1,106)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018