Giriş Kayıt
Darren Wilson

Darren Wilson


Darren Wilson,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Çeşitli 7.6 2,188
2015 Biyografi Çeşitli 8.1 336,543
2015 Komedi Çeşitli 8.0 11,827

Ölülerin Kurtuluşu
2009 Korku Çeşitli 4.9 18,215
2003 Aksiyon Çeşitli 4.3 1,883
2003 Suç Çeşitli    
2002 Dram Çeşitli 6.6 8,917
2002 Komedi Çeşitli 7.2 194,631

Herkes Onu İster
2001 Komedi Çeşitli 5.8 16,612
2000 Aile Çeşitli 3.7 3,045
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,267) Shameless (2,646) The First (2,633) Better Call Saul (2,232) Bodyguard (2,145) La Casa de Papel (1,533) The 100 (1,195) The Big Bang Theory (1,089) Take Two (1,077) Elementary (1,071)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018