Giriş Kayıt
Henry Wills

Henry Wills (73)


Dublör, Oyuncu

Henry Wills, 14 Eylül 1921 Florence, Arizona, ABD doğumlu dublör, oyuncu.

Aşk ve İntikam (1961), The Greatest Story Ever Told (1965), Bonanza (1959), Tall in the Saddle (1944) gibi yapımlarla biliniyor.

Henry Wills, 15 Eylül 1994 tarihinde (73 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Eylül 1921
Ölüm Tarihi: 15 Eylül 1994
Doğum Yeri: Florence, Arizona, ABD
Diğer Bir İsmi: Henry Willis | Hank Wills | Henry N. Wills
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 69 Dram Dublör 7.2 23,783
1986 65 Suç Dublör 5.6 3,913
1982 61 Fantastik Dublör 6.2 17,801
1981 60 Komedi Dublör 5.4 2,348

Maskeli süvari
1981 60 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,583
1980 59 Komedi Oyuncu 5.3 334
1980 59 Komedi Dublör 6.9 3,865

Dağ Adamı
1980 59 Macera Dublör 6.5 1,733

Poseidon'a Dönüş
1979 58 Aksiyon Dublör 4.6 4,212

Yumruk
1978 57 Dram Dublör 6.4 6,331
1976 55 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.3 654

Silahşör
1976 55 Dram Dublör 7.7 19,554
1973 52 Aksiyon Dublör 6.5 852
1973 52 Komedi Oyuncu 6.5 846

Tavsanın Gecesi
1972 51 Korku Oyuncu 4.0 3,629

Genç Kovboylar
1972 51 Macera Oyuncu
Dublör
7.4 11,676
1971 50 Western Dublör 6.2 1,225

Ben İstersem Yaşarsın
1970 49 Biyografi Oyuncu
Dublör
6.9 7,862
1967 46 Romantik Dublör 6.4 884

Müthiş Ajan Flint
1967 46 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.2 4,576
1966 45 Komedi Oyuncu 6.5 1,156
1966 Western Oyuncu 7.5 108
1966 45 Dram Dublör 6.1 431
1966 45 Western Oyuncu 6.1 193
1966 45 Western Oyuncu
Dublör
7.0 6,441

Kötü Evlat
1965 44 Western Oyuncu
Dublör
7.2 12,450

Şerefli Kahramanlar
1965 44 Dram Oyuncu
Dublör
7.4 7,057

Kahraman Binbaşı
1965 44 Macera Dublör 6.8 6,184
1965 44 Biyografi Dublör 6.6 7,627
1964 43 Komedi Oyuncu 6.0 522
1962 41 Western Oyuncu
Dublör
5.2 103
1962 41 Aksiyon Dublör 6.4 3,141

Batının Zaferi
1962 41 Western Dublör 7.1 16,452
1962 41 Dram Oyuncu
Dublör
6.6 450
1962 41 Komedi Dublör 6.1 961

Aşk ve İntikam
1961 40 Western Oyuncu
Dublör
7.2 8,264

Dehşet Ülkesi
1961 40 Aksiyon Oyuncu 6.9 7,075
1961 40 Western Oyuncu
Dublör
6.7 634
1960 39 Aksiyon Dublör 7.0 598

Yedi Silahşörler
1960 39 Aksiyon Dublör 7.8 78,648

Gun HIll'den Son Tren
1959 38 Dram Dublör
Oyuncu
7.4 5,590
1959 Western Oyuncu
Dublör
7.8 707
1959 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.4 6,692
1959 Dram Oyuncu 8.0 2,661
1958 37 Western Oyuncu
Dublör
6.6 1,156
1958 37 Western Oyuncu
Dublör
6.7 643

Kötüler Şehri
1958 37 Romantik Oyuncu
Dublör
6.5 955
1958 37 Western Dublör
Oyuncu
6.8 1,803
1957 Macera Oyuncu 8.3 2,564
1957 Aksiyon Oyuncu 8.1 2,106
1957 Western Oyuncu 7.5 2,008
1957 36 Western Oyuncu
Dublör
6.7 3,031

Vahşi Mücadele
1957 36 Western Dublör
Oyuncu
7.2 11,954
1957 Western Oyuncu 7.9 398

Hakanlar Çarpışıyor
1956 35 Macera Dublör 3.5 2,766

Kahramanlar Filosu
1956 35 Savaş Oyuncu
Dublör
6.3 1,070
1956 Western Oyuncu 7.3 38

Çöl Aslanı
1956 35 Macera Dublör 8.0 71,123
1956 35 Western Oyuncu
Dublör
6.5 388
1956 35 Western Oyuncu
Dublör
6.2 205
1956 35 Western Oyuncu 6.3 251
1955 34 Dram Dublör 5.7 393
1955 Western Oyuncu 8.1 1,124
1955 34 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.9 1,275
1955 34 Western Oyuncu
Dublör
6.7 1,064
1955 34 Western Oyuncu 6.2 255
1955 34 Biyografi Oyuncu
Dublör
6.1 403
1955 34 Western Oyuncu 6.0 833
1954 33 Macera Oyuncu
Dublör
6.4 775
1954 33 Western Oyuncu
Dublör
6.6 958
1954 33 Western Dublör 6.1 256
1954 33 Komedi Oyuncu 5.6 125
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,373

İntikam Oku
1953 32 Dram Oyuncu 6.2 987

İki Aşk Arasında
1953 32 Western Dublör 6.2 746
1953 32 Western Oyuncu 6.1 152
1953 32 Dram Oyuncu 6.4 113

Vadiler Aslanı
1953 32 Dram Oyuncu
Dublör
7.7 32,537
1953 32 Western Oyuncu
Dublör
6.8 691
1953 Komedi Oyuncu 5.6 223

Sevimli Kumarbaz
1953 32 Macera Dublör 6.9 517
1953 32 Western Oyuncu
Dublör
6.2 320
1952 31 Western Oyuncu
Dublör
5.9 85
1952 31 Macera Oyuncu 6.1 225
1952 31 Western Dublör 6.4 1,063
1951 Western Oyuncu 7.4 499
1951 30 Western Oyuncu
Dublör
7.6 2,311

Kunduz Avcıları
1951 30 Western Dublör 6.2 1,605
1951 30 Western Oyuncu 6.5 239
1951 30 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.2 89
1950 29 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.3 760
1950 29 Western Oyuncu 6.7 667
1950 29 Komedi Oyuncu 6.3 453
1950 29 Komedi Oyuncu 6.2 388

Samson ve Dalilâ
1949 28 Macera Oyuncu
Dublör
6.8 5,941
1949 28 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.5 2,501

Korkak Kahraman
1948 27 Komedi Dublör 6.9 3,209
1948 27 Biyografi Oyuncu
Dublör
6.5 2,375

Kan Kalesi
1948 27 Western Dublör 7.6 14,394
1947 26 Savaş Dublör 6.9 47
1947 26 Aksiyon Oyuncu 7.3 929
1947 26 Romantik Dublör 7.0 4,488
1947 26 Romantik Oyuncu 6.2 664
1945 24 Western Oyuncu
Dublör
6.2 200

Beş Tehlike
1945 24 Komedi Oyuncu
Dublör
6.6 1,538
1945 24 Western Oyuncu 7.7 42
1944 23 Biyografi Oyuncu
Dublör
6.5 1,149
1944 23 Gizem Dublör 7.1 2,438
1943 22 Aksiyon Oyuncu 6.5 186
1942 21 Dram Dublör 6.8 2,029

Rüzgar Biçenler
1942 21 Aksiyon Dublör 6.8 2,540
1941 20 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.2 93
1941 20 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.7 82

Kaptan Marvelin Maceraları
1941 20 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.6 856
1940 19 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.2 83
1940 19 Western Oyuncu
Dublör
6.9 2,034
1940 19 Romantik Oyuncu
Dublör
6.6 47
1939 18 Aksiyon Dublör 6.4 1,339

Cehennemden Dönüş
1939 18 Macera Dublör 7.9 36,636
1938 17 Western Oyuncu
Dublör
6.7 95
1938 17 Macera Oyuncu
Dublör
7.4 55
1938 17 Macera Dublör 5.6 843
1937 16 Romantik Oyuncu 5.7 694
1937 16 Komedi Dublör 7.9 465
Dizi Altyazıları
Origin (3,631) Narcos: Mexico (2,811) The Big Bang Theory (2,049) Titans (1,991) Supernatural (1,831) Doctor Who (1,578) The Last Ship (1,304) Outlander (1,249) The Last Kingdom (1,213) The Flash (1,076)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018