Giriş Kayıt
Henry Wills

Henry Wills (73)


Dublör, Oyuncu

Henry Wills, 14 Eylül 1921 Florence, Arizona, ABD doğumlu dublör, oyuncu.

Aşk ve İntikam (1961), Bonanza (1959), The Greatest Story Ever Told (1965), Tall in the Saddle (1944) gibi yapımlarla biliniyor.

Henry Wills, 15 Eylül 1994 tarihinde (73 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Eylül 1921
Ölüm Tarihi: 15 Eylül 1994
Doğum Yeri: Florence, Arizona, ABD
Diğer Bir İsmi: Henry Willis | Hank Wills | Henry N. Wills
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 69 Dram Dublör 7.2 23,588
1986 65 Suç Dublör 5.6 3,800
1982 61 Fantastik Dublör 6.2 17,623
1981 60 Komedi Dublör 5.4 2,171

Maskeli süvari
1981 60 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,409
1980 59 Komedi Oyuncu 5.2 305
1980 59 Komedi Dublör 6.9 3,797

Dağ Adamı
1980 59 Macera Dublör 6.4 1,531

Poseidon'a Dönüş
1979 58 Aksiyon Dublör 4.5 3,957

Yumruk
1978 57 Dram Dublör 6.4 5,885
1976 55 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.2 570

Silahşör
1976 55 Dram Dublör 7.7 19,386
1973 52 Aksiyon Dublör 6.3 700
1973 52 Komedi Oyuncu 6.3 721

Tavsanın Gecesi
1972 51 Korku Oyuncu 4.0 3,293

Genç Kovboylar
1972 51 Macera Oyuncu
Dublör
7.4 11,488
1971 50 Western Dublör 6.1 1,061

Ben İstersem Yaşarsın
1970 49 Biyografi Oyuncu
Dublör
6.9 7,776
1967 46 Romantik Dublör 6.4 718

Müthiş Ajan Flint
1967 46 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.2 4,531
1966 45 Komedi Oyuncu 6.5 1,004
1966 Western Oyuncu 7.4 99
1966 45 Dram Dublör 6.1 392
1966 45 Western Oyuncu 6.2 174
1966 45 Western Oyuncu
Dublör
7.0 6,338

Kötü Evlat
1965 44 Western Oyuncu
Dublör
7.2 12,345

Şerefli Kahramanlar
1965 44 Dram Oyuncu
Dublör
7.4 6,966

Kahraman Binbaşı
1965 44 Macera Dublör 6.8 6,117
1965 44 Biyografi Dublör 6.6 7,388
1964 43 Komedi Oyuncu 6.0 496
1962 41 Western Oyuncu
Dublör
5.5 97
1962 41 Aksiyon Dublör 6.4 2,702

Batının Zaferi
1962 41 Western Dublör 7.1 16,309
1962 41 Dram Oyuncu
Dublör
6.5 335
1962 41 Komedi Dublör 6.1 829

Aşk ve İntikam
1961 40 Western Oyuncu
Dublör
7.2 7,041

Dehşet Ülkesi
1961 40 Aksiyon Oyuncu 6.9 6,855
1961 40 Western Oyuncu
Dublör
6.7 453
1960 39 Aksiyon Dublör 6.9 449

Yedi Silahşörler
1960 39 Aksiyon Dublör 7.8 78,011

Gun HIll'den Son Tren
1959 38 Dram Dublör
Oyuncu
7.4 5,487
1959 Western Oyuncu
Dublör
7.8 696
1959 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.4 6,606
1959 Dram Oyuncu 8.0 2,623
1958 37 Western Oyuncu
Dublör
6.6 1,013
1958 37 Western Oyuncu
Dublör
6.6 468

Kötüler Şehri
1958 37 Romantik Oyuncu
Dublör
6.5 878
1958 37 Western Dublör
Oyuncu
6.9 1,523
1957 Macera Oyuncu 8.4 1,919
1957 Aksiyon Oyuncu 8.1 2,072
1957 Western Oyuncu 7.5 1,979
1957 36 Western Oyuncu
Dublör
6.7 2,951

Vahşi Mücadele
1957 36 Western Dublör
Oyuncu
7.2 11,793
1957 Western Oyuncu 7.9 373

Hakanlar Çarpışıyor
1956 35 Macera Dublör 3.4 2,502

Kahramanlar Filosu
1956 35 Savaş Oyuncu
Dublör
6.4 940
1956 Western Oyuncu 7.2 36

Çöl Aslanı
1956 35 Macera Dublör 8.0 70,613
1956 35 Western Oyuncu
Dublör
6.5 275
1956 35 Western Oyuncu
Dublör
6.1 156
1956 35 Western Oyuncu 6.3 165
1955 34 Dram Dublör 5.9 327
1955 Western Oyuncu 8.1 1,105
1955 34 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.9 1,003
1955 34 Western Oyuncu
Dublör
6.7 818
1955 34 Western Oyuncu 6.1 158
1955 34 Biyografi Oyuncu
Dublör
6.1 319
1955 34 Western Oyuncu 6.1 670
1954 33 Macera Oyuncu
Dublör
6.5 618
1954 33 Western Oyuncu
Dublör
6.6 768
1954 33 Western Dublör 6.1 202
1954 33 Komedi Oyuncu 5.6 118
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,354

İntikam Oku
1953 32 Dram Oyuncu 6.2 797

İki Aşk Arasında
1953 32 Western Dublör 6.2 681
1953 32 Western Oyuncu 6.1 124

Vadiler Aslanı
1953 32 Dram Oyuncu
Dublör
7.7 32,299
1953 32 Western Oyuncu
Dublör
6.7 515
1953 Komedi Oyuncu 5.6 204

Sevimli Kumarbaz
1953 32 Macera Dublör 6.9 411
1953 32 Western Oyuncu
Dublör
6.1 243
1952 31 Western Oyuncu
Dublör
5.9 78
1952 31 Macera Oyuncu 6.1 177
1952 31 Western Dublör 6.3 843
1951 Western Oyuncu 7.6 306
1951 30 Western Oyuncu
Dublör
7.6 2,191

Kunduz Avcıları
1951 30 Western Dublör 6.2 1,454
1951 30 Western Oyuncu 6.4 220
1951 30 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.0 70
1950 29 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.1 565
1950 29 Western Oyuncu 6.7 544
1950 29 Komedi Oyuncu 6.3 364
1950 29 Komedi Oyuncu 6.2 321

Samson ve Dalilâ
1949 28 Macera Oyuncu
Dublör
6.8 5,773
1949 28 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.5 2,444

Korkak Kahraman
1948 27 Komedi Dublör 7.0 2,818
1948 27 Biyografi Oyuncu
Dublör
6.5 2,011

Kan Kalesi
1948 27 Western Dublör 7.6 14,263
1947 26 Savaş Dublör 6.8 42
1947 26 Aksiyon Oyuncu 7.3 849
1947 26 Romantik Dublör 7.0 3,896
1947 26 Romantik Oyuncu 6.2 532
1945 24 Western Oyuncu
Dublör
6.2 168

Beş Tehlike
1945 24 Komedi Oyuncu
Dublör
6.6 1,301
1945 24 Western Oyuncu 7.6 41
1944 23 Biyografi Oyuncu
Dublör
6.5 960
1944 23 Gizem Dublör 7.1 2,388
1943 22 Aksiyon Oyuncu 6.5 150
1942 21 Dram Dublör 6.8 1,941

Rüzgar Biçenler
1942 21 Aksiyon Dublör 6.8 2,221
1941 20 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.1 77
1941 20 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.1 58

Kaptan Marvelin Maceraları
1941 20 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.6 824
1940 19 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.1 74
1940 19 Western Oyuncu
Dublör
6.9 1,688
1940 19 Romantik Oyuncu
Dublör
6.8 37
1939 18 Aksiyon Dublör 6.4 1,173

Cehennemden Dönüş
1939 18 Macera Dublör 7.9 36,213
1938 17 Western Oyuncu
Dublör
6.8 71
1938 17 Macera Oyuncu
Dublör
7.7 49
1938 17 Macera Dublör 5.7 706
1937 16 Romantik Oyuncu    
1937 16 Komedi Dublör 8.0 428
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,568) Shameless (3,922) Bodyguard (2,287) Fear the Walking Dead (1,666) Castle Rock (1,645) Suits (1,407) The First (1,215) La Casa de Papel (1,132) The 100 (1,094) Mayans M.C. (905)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018