Giriş Kayıt
Noble Willingham

Noble Willingham (72)


Oyuncu

Noble Henry Willingham, 30 Ağustos 1931 Mineola, Texas, ABD doğumlu oyuncu.

Son Görev (1991), Kör Şiddet (1989), Walker, Texas Ranger (1993), Kör Şafak (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Noble Willingham, 17 Ocak 2004 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Noble Henry Willingham
Doğum Tarihi: 30 Ağustos 1931
Ölüm Tarihi: 17 Ocak 2004
Doğum Yeri: Mineola, Texas, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kör Şafak
2003 72 Dram Oyuncu 5.6 4,253

Cennetin Güneyi Cehennemin Batısı
2000 69 Dram Oyuncu 4.2 1,318

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 65 Dram Oyuncu 6.1 12,769

Şehirli Züppeler 2
1994 63 Macera Oyuncu 5.5 17,019

Gönülsüz Koruma
1994 63 Komedi Oyuncu 6.2 14,625

Bir Şirket Komedisi
1994 63 Komedi Oyuncu 7.3 73,025

Budala Dedektif
1994 63 Komedi Oyuncu 6.9 256,439
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 13,926

Gökyüzünde Ateş
1993 62 Biyografi Oyuncu 6.5 19,356
1992 61 Komedi Oyuncu 5.9 14,267

Fareler Ve İnsanlar
1992 61 Dram Oyuncu 7.5 37,654
1992 61 Dram Oyuncu 6.1 2,783

Son Görev
1991 60 Aksiyon Oyuncu 7.0 86,674
1991 Komedi Oyuncu 7.2 36,727
1991 60 Gerilim Oyuncu 6.0 129

Şehir Züppeleri
1991 60 Komedi Oyuncu 6.7 44,478

Kariyer Fırsatları
1991 60 Komedi Oyuncu 5.9 8,751

Kör Şiddet
1989 58 Aksiyon Oyuncu 6.3 12,947
1989 58 Dram Oyuncu 6.7 130
1988 57 Komedi Oyuncu 3.5 512

Günaydın Vietnam
1987 56 Biyografi Oyuncu 7.3 116,942
1987 56 Komedi Oyuncu 5.9 5,110
1987 56 Biyografi Oyuncu 6.9 25,322
1987 56 Aksiyon Oyuncu 6.2 497
1985 Suç Oyuncu 6.7 323
1984 Dram Oyuncu 6.8 3,791

A Takımı
1983 Aksiyon Oyuncu 7.6 31,071

Çığlık
1981 50 Korku Oyuncu 6.6 28,149
1981 50 Komedi Oyuncu 6.4 1,265
1980 49 Suç Oyuncu 7.1 14,551
1980 Komedi Oyuncu 7.1 93
1980 49 Western Oyuncu 6.3 602
1979 48 Komedi Oyuncu 5.7 1,183
1979 48 Dram Oyuncu 7.4 9,464
1978 47 Dram Oyuncu 7.0 2,705
1977 46 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,252
1976 Oyuncu 6.9 3,382

Hiddet
1976 45 Aksiyon Oyuncu 5.8 407
1975 44 Dram Oyuncu 6.3 417
1974 43 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,949
1974 Suç Oyuncu 8.1 6,043

Çin Mahallesi
1974 43 Suç Oyuncu 8.2 267,384

Ay Beyazdır
1973 42 Komedi Oyuncu 8.1 38,267

Walton Ailesi
1971 Dram Oyuncu 7.7 4,923

Son Gösteri
1971 40 Dram Oyuncu 8.1 38,094
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019