Giriş Kayıt
Shawn Williamson

Shawn Williamson (53)


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Shawn Williamson, 26 Nisan 1965 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi.

Operation Christmas (2016), Timeless (2016), Rush (2014), A Million Little Things (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Nisan 1965
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı 6.4 452
2018 Dram Yapımcı 4.2 7,722

Durumunu Güncelle
2018 53 Komedi Yapımcı 5.9 2,518

84 Yazı
2018 53 Dram Yapımcı 6.7 19,417
2018 53 Komedi Yapımcı 5.5 9,505
2018 Gizem Yapımcı 7.1 435
2018 Romantik Yapımcı 5.9 179
2018 53 Aksiyon Yapımcı 5.1 2,827
2018 Romantik Yapımcı 6.8 970
2018 Komedi Yapımcı 5.9 524
2018 Komedi Yapımcı 7.9 4,703
2017 52 Dram Yapımcı 6.5 472
2017 Biyografi Yapımcı 5.6 1,412
2017 Komedi Yapımcı 6.5 1,218
2017 Komedi Yapımcı 6.7 665
2017 52 Suç Yapımcı 6.3 34,650
2017 Dram Yapımcı 8.3 43,087
2017 52 Dram Yapımcı 5.6 3,384
2017 Yapımcı 5.9 193
2017 Aksiyon Yapımcı 6.6 4,917
2017 Komedi Yapımcı 5.9 397
2017 Biyografi Yapımcı 6.3 225
2017 Suç Yapımcı 7.0 699
2017 Suç Yapımcı 7.0 753
2017 Komedi Yapımcı 6.5 910

Dokuzuncu Hayat
2016 51 Gizem Yapımcı 6.3 11,945
2016 51 Aksiyon Yapımcı 6.2 49,491
2016 Komedi Yapımcı 6.4 1,227
2016 Romantik Yapımcı 6.9 935
2016 Suç Yapımcı 6.1 217
2016 Komedi Yapımcı 6.1 6,178
2016 51 Komedi Yapımcı 6.7 1,107
2016 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.7 29,657
2016 51 Komedi Yapımcı 6.1 2,219
2016 51 Yapımcı 6.3 410
2016 Komedi Yapımcı 6.1 596
2016 51 Komedi Yapımcı 6.4 5,389
2016 51 Biyografi Yapımcı 6.2 491
2016 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.6 10,887
2016 51 Kısa Metraj 8.3 10
2015 Romantik Yapımcı 6.0 409
2015 50 Aksiyon Yapımcı 5.2 3,676
2015 Komedi Yapımcı 6.8 840
2015 50 Gerilim Yapımcı 4.9 1,594
2015 50 Korku Yapımcı 3.6 1,595
2015 50 Gizem Yapımcı 7.0 1,133
2015 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.5 48,209
2015 Komedi Yapımcı 6.0 762
2015 50 Suç Yapımcı 6.9 1,255
2015 50 Komedi Yapımcı 6.2 1,524

Diktatörle Görüşme
2014 49 Aksiyon Yapımcı 6.5 284,093
2014 Dram Yapımcı 7.3 2,123
2014 49 Macera Yapımcı 5.1 2,037
2014 49 Dram Yapımcı 5.4 439
2014 49 Komedi Yapımcı 6.5 1,793
2014 49 Suç Yapımcı 5.3 272
2014 49 Dram Yapımcı 7.0 867
2014 49 Suç Yapımcı 5.5 429
2014 Aksiyon Yapımcı 7.7 5,234

Boynuzlar
2013 48 Dram Yapımcı 6.5 69,349
2013 48 Dram Yapımcı 6.1 1,378
2013 48 Dram Yapımcı 6.8 2,017
2013 48 Korku Yapımcı 4.1 1,651

Borsaya Saldırı
2013 48 Aksiyon Yapımcı 6.1 19,123
2013 48 Biyografi Yapımcı 6.7 552
2013 48 Dram Yapımcı 4.9 165

Neredeyse Evli
2013 48 Komedi Yapımcı 5.8 1,167

Teslimat
2013 48 Aksiyon Yapımcı 5.1 3,608
2013 48 Komedi Yapımcı 7.1 39
2013 Dram Yapımcı 7.6 22,193

Şeytan Tohumu
2012 47 Korku Yapımcı 5.9 53,261

Geçmişin Sırları
2012 47 Dram Yapımcı 6.4 29,464
2012 Komedi Yapımcı 6.3 715

Şansa Bak
2011 46 Komedi Yapımcı 7.7 298,495

Özgürlük Savaşçısı 2
2011 46 Aksiyon Yapımcı 3.1 4,326

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 46 Korku Yapımcı 5.2 51,095
2011 46 Suç Yapımcı 4.7 351
2011 46 Dram Yapımcı 5.6 1,130
2010 45 Komedi Yapımcı 5.6 618
2010 45 Belgesel Yapımcı 5.8 73

Silahsız
2010 45 Aksiyon Yapımcı 6.5 3,356
2010 45 Aksiyon Yapımcı 3.6 1,610
2010 45 Biyografi Yapımcı 6.5 4,627
2009 44 Dram Yapımcı 5.9 2,314

Parazit
2009 44 Korku Yapımcı 5.2 10,565
2009 44 Suç Yapımcı 6.3 17,147
2009 44 Suç Yapımcı 4.9 2,382

Uzak Çığlık
2008 43 Aksiyon Yapımcı 3.1 12,478

50 Ölü Adam
2008 43 Dram Yapımcı 6.9 10,319

Yolcular
2008 43 Dram Yapımcı 5.9 31,850

Tünel Fareleri
2008 43 Aksiyon Yapımcı 4.7 4,439
2008 43 Dram Yapımcı 5.6 6,756
2008 Dram Yapımcı 5.4 232

88 Dakika
2007 42 Suç Yapımcı
Çeşitli
5.9 71,197

Özgürlük Savaşçısı
2007 42 Aksiyon Yapımcı 3.8 41,958

BloodRayne II: Kurtuluş
2007 42 Aksiyon Yapımcı 2.7 8,718
2007 42 Dram Yapımcı 4.2 148
2007 42 Korku Yapımcı 5.4 2,993
2007 42 Aksiyon Yapımcı 4.5 21,466

Ölüm Fısıltısı
2007 42 Suç Yapımcı 5.8 8,606

Hayalet Sesler 2
2007 42 Dram Yapımcı 5.7 12,177
2007 42 Dram Yapımcı 6.1 1,074
2007 Komedi Yapımcı 5.7 451

Lanetli Ada
2006 41 Korku Yapımcı
Çeşitli
3.7 59,694
2006 41 Korku Yapımcı 3.0 6,377
2006 41 Fantastik Yapımcı 3.8 1,053

Yaratıklar
2006 41 Komedi Yapımcı 6.5 69,138
2005 40 Aksiyon Yapımcı 2.9 32,605
2005 40 Korku Yapımcı 4.6 1,923

Çılgın Haftasonu
2005 40 Komedi Yapımcı 5.2 7,376
2005 40 Suç Yapımcı 5.3 14,186

Hayalet Sesler
2005 40 Dram Yapımcı 5.5 45,110
2005 40 Aksiyon Yapımcı 2.3 40,214

Jiminy Glick Festivalde
2004 39 Komedi Yapımcı 5.5 1,837
2004 39 Komedi Yapımcı 5.6 3,369

Aşka Dair Her Şey
2003 38 Dram Yapımcı 5.5 7,600
2003 38 Aksiyon Yapımcı 2.0 34,499

Hepsini İstiyorum
2002 37 Komedi Yapımcı 6.1 5,755
2002 37 Dram Yapımcı 4.2 2,467
2002 37 Dram Yapımcı 5.9 364
2001 36 Dram Yapımcı 6.4 2,056
2001 36 Komedi Yapımcı 5.1 140

Özel Kurye
2000 35 Komedi Yapımcı 5.1 158
2000 35 Komedi Yapımcı 5.7 490

İki Kırık Kalp
1999 34 Romantik Yapım Yöneticisi 5.7 230
- Dram Yapımcı    
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,772) This Is Us (2,523) Star Trek: Discovery (2,302) Gotham (1,688) The Flash (1,426) Vikings (1,254) The OA (1,070) The Blacklist (926) American Gods (868) Arrow (757)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019