Giriş Kayıt
Ted Williams

Ted Williams


Yapımcı, Senarist

Ted Williams, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Alaskalı Kadınlar Aşkı Arıyor
2013 Reality-TV Senarist
Yapımcı
5.9 51
2010 Reality-TV Yapımcı
Çeşitli
4.1 702
2006 Game-Show Yapımcı 7.6 4,955
2004 Game-Show Yapımcı 7.4 9,397
2003 Game-Show Yapımcı 3.2 4,136
2000 Aksiyon Yapımcı
Senarist
5.3 1,493
2000 Game-Show Çeşitli 5.4 9,036
Dizi Altyazıları
Vikings (11,556) The Punisher (5,471) True Detective (3,530) Supernatural (3,066) The Big Bang Theory (3,053) Luther (2,438) Gotham (2,150) The Blacklist (1,625) Star Trek: Discovery (1,555) Project Blue Book (1,549)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019