Giriş Kayıt
Olivia Williams

Olivia Williams (50)


Oyuncu

Olivia Haigh Williams, 26 Temmuz 1968 Camden Town, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

2003 yılının Kasım ayında Rhashan Stone ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Altıncı His (1999), Çılgın Liseliler (1998), Aşk Dersi (2009), Haberci (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Olivia Haigh Williams
Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1968
Doğum Yeri: Camden Town, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
Boyu: 1.75 m
8.4 (8 Oy)
  • Currently 167.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 8.1 13,961

Victoria ve Abdul
2017 49 Biyografi Oyuncu 6.8 23,542
2017 Dram Oyuncu 7.4 2,014

Beyaz Kral
2016 48 Dram Oyuncu 6.1 4,180
2015 47 Komedi Oyuncu 6.8 42,987

Yedinci Oğul
2014 46 Aksiyon Oyuncu 5.5 65,503

Yıldız Haritası
2014 46 Komedi Oyuncu 6.2 34,189
2014 46 Korku Oyuncu 5.6 5,438
2014 Dram Oyuncu 7.8 7,116

Sabotaj
2014 46 Aksiyon Oyuncu 5.7 54,779
2014 46 Aksiyon Oyuncu 6.6 3,030
2014 46 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 68

Kahraman Şövalye Justin
2013 45 Animasyon Oyuncu 6.0 5,141

Mars'taki Son Gün
2013 45 Korku Oyuncu 5.5 32,712

Aşk, Şimdi!
2012 44 Dram Oyuncu 7.2 30,927
2012 44 Dram Oyuncu 6.6 83,196

Hudson'daki Hyde Park
2012 44 Biyografi Oyuncu 5.9 10,548
2012 Dram Oyuncu 7.4 194
2011 43 Dram Oyuncu 7.2 11,230
2011 43 Komedi Oyuncu 6.1 707
2011 43 Aksiyon Oyuncu 6.8 175,078
2011 Gerilim Oyuncu 6.8 511

Hayalet Yazar
2010 42 Suç Oyuncu 7.2 146,690
2010 42 Biyografi Oyuncu 6.6 3,724

Aşk Dersi
2009 41 Dram Oyuncu 7.3 121,881
2009 Dram Oyuncu 7.9 703
2009 Dram Oyuncu 7.7 43,521
2008 40 Dram Oyuncu 6.3 89

Bir Aptalın Anıları
2008 40 Dram Oyuncu 6.8 11,280
2008 40 Biyografi Oyuncu 7.1 2,738

X-Men: Son Direniş
2006 38 Aksiyon Oyuncu 6.7 442,405
2006 38 Dram Oyuncu 7.4 676

Tara Sokağı
2005 37 Dram Oyuncu 6.0 1,640

Kahraman Güvercin
2005 37 Animasyon Oyuncu 5.6 18,598
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,748
2004 36 Dram Oyuncu 6.6 200
2003 35 Macera Oyuncu 6.9 60,553

Bir Kralı Öldürmek
2003 35 Biyografi Oyuncu 6.2 2,805

Diptekiler
2002 34 Korku Oyuncu 6.2 19,572
2002 34 Dram Oyuncu 6.7 2,164

Gizemli Keşif
2001 33 Dram Oyuncu 5.4 6,965
2001 33 Dram Oyuncu 6.7 3,912
2001 33 Komedi Oyuncu 6.2 2,042

Doğuştan Romantik
2000 32 Komedi Oyuncu 6.5 1,430
2000 32 Suç Oyuncu 5.6 1,215
2000 32 Macera Oyuncu 6.0 4,478

Altıncı His
1999 31 Dram Oyuncu 8.1 827,432
1999 Talk-Show Oyuncu 2.7 874

Çılgın Liseliler
1998 30 Komedi Oyuncu 7.7 154,879

Haberci
1997 29 Aksiyon Oyuncu 6.0 63,281
1996 28 Komedi Oyuncu 6.8 28,118

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Oyuncu 8.9 641,252
1991 News Oyuncu 6.6 201
Dizi Altyazıları
Vikings (11,446) The Punisher (5,421) True Detective (3,486) The Big Bang Theory (3,024) Supernatural (3,022) Luther (2,417) Gotham (2,128) The Blacklist (1,601) Star Trek: Discovery (1,537) Project Blue Book (1,534)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019