Giriş Kayıt
Michael Williams

Michael Williams (65)


Oyuncu

Michael Leonard Williams, 08 Temmuz 1935 Liverpool, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

1971 yılının Şubat ayında Judi Dench ile evlendi. 30 yılın ardından 2001 yılının Ocak ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Educating Rita (1983), Marat/Sade (1967), Nothing Like a Dame (2018), (1989) Henry V (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Michael Williams, 11 Ocak 2001 tarihinde (65 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Michael Leonard Williams
Doğum Tarihi: 08 Temmuz 1935
Ölüm Tarihi: 11 Ocak 2001
Doğum Yeri: Liverpool, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Belgesel Oyuncu 7.3 1,277
1999 64 Macera Oyuncu 7.1 3,623

Mussolini ile Çay
1999 64 Dram Oyuncu 6.9 10,407
1996 Aile Oyuncu 7.2 247
1989 54 Aksiyon Oyuncu 7.6 26,626
1987 52 Oyuncu 6.4 146
1983 48 Komedi Oyuncu 7.2 11,333
1969 34 Macera Oyuncu 6.7 1,603
1967 32 Dram Oyuncu 7.6 2,128

Jeanne D'Arc'ın Davası
1962 27 Dram Oyuncu 7.6 3,731
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019